Gepubliceerd: 01-04-2020 16:17
2132
Tuintrend: maak een statement met een waterornament

Met de nieuwe Ubbink Garden waterornamenten kun je jouw tuinstijl accentueren, een sfeervol hoekje creëren of juist een opvallend statement maken. Of je nou een grote tuin hebt of een kleine patio: met deze bijzondere waterornamenten geef je er een persoonlijke touch aan.  Vrolijk, rustgevend en stijlvol.

 

Don’t hurry, ‘Be Happy’
Deze blauwe of gele tuinfiguren lachen je de hele dag toe, zelfs na een stressvolle dag kun je niet anders dan vrolijk worden van deze lachebekjes. De ‘Be Happy’ kan als spuitfiguur bij een vijver geplaatst worden maar doet het ook goed als vrijstaande tuindecoratie. De ‘Be Happy’ ornamenten zijn verkrijgbaar in 29 of 19 cm hoog. De Be Happy in 29 cm is ook verkrijgbaar met waterreservoir en pomp. 

Relaxed, het is maar een tornado
Net zoals vuur heeft water een rustgevend effect. Zo kun je, vooral in het donker, uren naar de Ardeles kijken, een cilinder van acryl met ledverlichting en een tornado watereffect. De constante tornado van water blijft intrigerend om naar te kijken. Je plaatst het ornament op het bijgeleverde rooster met reservoir. De Ardeles is 50 cm hoog en heeft een doorsnede van 15 cm.

Pizarra
Subtiel en stijlvol: deze designbol van vezelbeton heeft aan de bovenkant een kelk waar het water zachtjes in kabbelt en voorzien van ledverlichting. Zo kun je ook ’s avonds genieten van het rustgevende effect. Het waterreservoir bevindt zich in de bol dus het enige dat je hoeft te doen is de bol te vullen en aan te sluiten op het stopcontact.

De Ubbink vijverproducten zijn verkrijgbaar op fonQ.nl en Bol.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide