1522
Omarm de zomer met allerlei tinten geel
Gepubliceerd: 09-06-2020 Laatste update: 20-08-2020

Hoe kun je aan de zomer denken zonder aan geel te denken? Deze felle, vrolijke kleur maakt elke buitenruimte mooier met een vleugje zonneschijn. De kleur creëert warmte en gezelligheid en geeft je humeur meteen een boost. Raak geïnspireerd door de ‘geel gestreepte’ favorieten van Fatboy en maak je tuin extra zonnig. 

 

fatboy-bolleke.jpg

BOLLEKE
1-2-Tree. Bolleke is draadloos en beschikt over 3 lichtstanden om een idyllische sfeer te creëren. Hang hem op of zet hem neer. Fatboy's gele Bolleke zorgt ervoor dat jouw buitenruimte er vrolijk en energiek uitziet. 

22-01_FATBOY_Toni_armchair_lemon_Mood-Hortus_CROP_BusinessPlatform.jpg

TONÍ BISTREAU & CHAIR
Wil je eens lekker zitten? Neem dan plaats op onze nieuwe Toní. Toní is echter meer dan een nieuwe klassieke bistrostoel. Toní is ook een bijpassende bistrotafel, een zitkussen en een kaarsenhouder. Het is een absolute favoriet voor het vieren van de voorjaarsvakantie in je eigen tuin.

01_FATBOY_Toni_Tablo_Mood-Hortus_CROP_BusinessPlatform.jpg

STRIPESOL
Ontsnap even aan de zon onder Stripesol. Met een diameter van 3,5 meter is hij de ideale aanvulling op jouw zonnige terras. En misschien zorgt het geel gestreepte dessin wel voor wat extra zonnestralen.

floatsac.jpg


FLOATZAC
Met Floatzac ervaar je het bekende comfort van jouw favoriete zitzak terwijl je op het water drijft. Met behulp van de twee stevige riemen trek je Floatzac uit het water. Door de riemen te verstellen, verander je hem heel simpel in een heerlijke loungestoel voor aan het zwembad.


CIRCLE PILLOW
Circle Pillows zijn de ultieme accessoires voor jouw tuinmeubelen. Ben je op zoek naar een eigenwijze twist? Kies dan voor deze geel gestreepte Circle Pillow voor dat extra stoere randje. De kussens zijn uv-, water- en vlekbestendig.

Nog meer (gele) Fatboy producten vind je op fonQ.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide