1406
Herb Pack

De Herb Pack in je favoriete kleur! Elk pakket bevat 3 planters. Met een afmeting van 30x20cm zijn deze Herb Packs zijn ideaal voor het creëren van kleine verticale bloemperken op uw balkon! Bevestig uw Herb Pack aan een muur met spijkers, bouten of een hek met tie rips. Plaats de aarde direct in uw Herb Pack en het is klaar om uw favoriete kruiden of bloemen te planten!

Voor gebruik buitenshuis! Herb Packs zijn bestand tegen de zonnestralen en zal niet rotten. Het overtollige water loopt via de bodem, schoon, gefilterd door het geotextiel. Herb Pack is waterdicht aan de achterkant zodat uw muur niet vochtig wordt. Het poreuze materiaal zorgt voor een optimale zuurstofvoorziening van de wortels wat de groei van uw planten stimuleert.

HOE WORDT HET GEMAAKT

Herb Pack zijn plantenbakken gemaakt van geotextiel, bestand tegen rotting en UV-stralen. Hun permeabiliteit voor zuurstof en overtollig water laat de wortels ademen en voorkomt dat de aarde oververzadigd raakt met water. Ze kunnen worden gebruikt onder een raam, om de gevel verfraaien en als kruidenpot. Ze zijn ook een uitstekend geschikt om kleine verticale tuin op uw patio of balkon te maken!

Opmerking: Als na verloop van tijd minerale afzettingen ontstaan op het oppervlak van uw Herb Pack, maak je geen zorgen, dit kan gemakkelijk worden verwijderd met water.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners