4114
Fatboy parasol

Fatboy verwelkomt het zomergevoel met een nieuwe, vredige en liefdevolle parasol. Je hoeft niet eens Austin Powers of een van zijn sexy vrouwelijke sidekicks te zijn om van de bloeiende schaduw onder de Fatboy® flowerpowersol te genieten. Rasechte Woodstock-bezoekers hadden er zeker onder willen zitten.

De Fatboy® flowerpowersol is overgroeid met een zonnige en kunstzinnige Scandinavische bloemenprint van Marimekko® en staat symbool voor het ultieme zomergevoel. Het bloemenboeket dat boven je hoofd zweeft, is geprint op een waterafstotende stof en is zeer mooi dat je het rijke aroma bijna kunt opsnuiven! Combineer dat met een diameter van 3,5 meter en je hebt een multifunctionele bescherming. En niet alleen tegen de zon, want deze fantastische uitvinding beschermt je namelijk ook tegen de regen. Zonder dat er verscheidene schimmels, mossen of andere ecosystemen het levenslicht zien. De Fatboy® flowerpowersol is verkrijgbaar in de verpletterende kleuren unikko rood en unikko zwart. Ons advies? Kies de kleur die het best bij je mojo past.

Het stoere kleine Fatboy-vaantje boven op de parasol laat altijd en overal zien hoe de wind staat. En vertrouw ons maar: er komt een tijd dat je het nut ervan inziet. De mooie en stijlvolle voet is niet zo zwart als een zwart gat, maar voorkomt dat de Fatboy® flowerpowersol in een baan om de aarde terechtkomt. Of ja; dat-ie wegvliegt dan.

Fatboy® flowerpowersol is vanaf juni 2009 verkrijgbaar bij de geselecteerde verkooppunten. Net op tijd voordat de zon gaat schijnen en iedereen weer uit zn winterslaap komt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners