4477
Fatboy parasol
Gepubliceerd: 09-10-2012 Laatste update: 20-06-2017

Fatboy verwelkomt het zomergevoel met een nieuwe, vredige en liefdevolle parasol. Je hoeft niet eens Austin Powers of een van zijn sexy vrouwelijke sidekicks te zijn om van de bloeiende schaduw onder de Fatboy® flowerpowersol te genieten. Rasechte Woodstock-bezoekers hadden er zeker onder willen zitten.

De Fatboy® flowerpowersol is overgroeid met een zonnige en kunstzinnige Scandinavische bloemenprint van Marimekko® en staat symbool voor het ultieme zomergevoel. Het bloemenboeket dat boven je hoofd zweeft, is geprint op een waterafstotende stof en is zeer mooi dat je het rijke aroma bijna kunt opsnuiven! Combineer dat met een diameter van 3,5 meter en je hebt een multifunctionele bescherming. En niet alleen tegen de zon, want deze fantastische uitvinding beschermt je namelijk ook tegen de regen. Zonder dat er verscheidene schimmels, mossen of andere ecosystemen het levenslicht zien. De Fatboy® flowerpowersol is verkrijgbaar in de verpletterende kleuren unikko rood en unikko zwart. Ons advies? Kies de kleur die het best bij je mojo past.

Het stoere kleine Fatboy-vaantje boven op de parasol laat altijd en overal zien hoe de wind staat. En vertrouw ons maar: er komt een tijd dat je het nut ervan inziet. De mooie en stijlvolle voet is niet zo zwart als een zwart gat, maar voorkomt dat de Fatboy® flowerpowersol in een baan om de aarde terechtkomt. Of ja; dat-ie wegvliegt dan.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Fatboy® flowerpowersol is vanaf juni 2009 verkrijgbaar bij de geselecteerde verkooppunten. Net op tijd voordat de zon gaat schijnen en iedereen weer uit zn winterslaap komt.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids