2049
Buurjongens Plantenschutting

Buurjongens heeft wederom een nieuw type erfafscheiding ontworpen voor een groenere tuin én straat. Daarmee streven ze ernaar het Nederlandse schuttinglandschap aantrekkelijker en persoonlijker te maken.

 

Verbindend element
De erfgrens is een startpunt voor een dialoog met je buren. Buurjongens willen met hun tuinschermen naast het bieden van privacy ook deze dialoog opzoeken. Plantenvakken die je samen kunt gebruiken, een voedertafeltje midden in de schutting of een insectenhotel waarmee beide tuinen de bedreigde bij een handje helpen. Door de tweezijdige benadering worden beide buren betrokken bij een meer natuurlijke tuin. Het samen vormgeven van de invullingen versterkt de band tussen buren en omgeving.

Plantenschutting en Groenschutting
In 2012 lanceerde Buurjongens al de Groenschutting voor een diervriendelijke leefomgeving. De Plantenschutting ziet er met een andere vorm en- materiaalkeuze net wat anders uit, en is qua prijs voordeliger.

Duurzaam product vol variatie
De Plantenschutting kan helemaal naar eigen wens ingevuld worden waardoor de tuin een persoonlijke, aangename en levendige plek wordt. Op www.buurjongens.eu kun je ideeën opdoen over hoe je je schutting kunt invullen. De Plantenschutting wordt gemaakt van Nederlands Larikshout, dit is een milieuvriendelijk en onderhoudsvrij alternatief voor hardhout en geïmpregneerd hout. De productie gebeurt in samenwerking met een sociale werkplaats.

Verkrijgbaarheid
De Plantenschutting is te verkrijgen via www.buurjongens.eu, en via hoveniers. Per schutting kun je zelf de opties samenstellen zodat de tuinschermen goed aansluiten op je wensen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners