1673
Aquatub

Deze hottub onderscheidt zich met zijn moderne en trendy uiterlijk en is onmisbaar in de tuinen van echte levensgenieters.

Eeuwenoude badcultuur
Deze sensationele mobiele houtgestookte hottub heeft het in zich om alle trends te overstijgen en zal voor jong en oud het concept bieden voor buitenhuiselijke gezelligheid. Alle ingrediƫnten zijn aanwezig voor een unieke belevenis. Met de AQUATUB wordt de eeuwenoude badcultuur weer herleeft.

Ontspanning van lichaam en geest
Het is een synchronisatie van plezier en wellness in een tijd waarin iedereen zich voorbij dreigt te lopen. Het is een weldadige ontspanning van lichaam en geest en zal het resultaat zijn van uw overgave aan de natuurlijke elementen van water, vuur en warmte.

Werking
De mobiele AQUATUB wordt op natuurlijke wijze met hout warm gestookt. Het water in de hottub loopt door een RVS spiraal dat door een hout gestookt vuur op de gewenste temperatuur wordt gebracht. De AQUATUB is in verschillende trendy kleuren leverbaar.

Verwachting
AQUATUB verwacht dat steeds meer mensen in 2007 ervoor kiezen om te genieten van de rust en van elkaar. De AQUATUB past in deze levensstijl