3067
Alles wat je moet weten over parasolhoezen
Gepubliceerd: 09-01-2020

Je parasol is je grootste vriend bij lekker weer. Die parasol verschaft net dat beetje heerlijke schaduw tijdens die hete zomerdagen, zorgt voor een gezellig plekje in je tuin waar je kunt genieten van een etentje met vrienden en ziet er gewoon ook mooi uit. Als jij je parasol wilt opbergen omdat je hem niet gebruikt, is het fijn om dat in een parasolhoes te doen. Waarom een parasolhoes en welke dan? Dat vertellen we je in dit artikel!Waarom een parasolhoes aanschaffen?
Je kent trouwens vast dat irritante gewapper van de stukken stof van je parasol wel, omdat er een flinke wind staat. Met een parasolhoes is die irritatie meteen verleden tijd. Heerlijk! Als jij je parasol in een hoes wegstopt, weet je ook zeker dat de parasol niet vies wordt als het regent of zal verkleuren door de felle zon. Daarbij is het fijn om te weten dat je parasol vrijwel onmogelijk een beschadiging kan krijgen als hij buiten netjes zit opgeborgen in een bijpassende hoes.

Maar ook als jij je parasol binnen opslaat, kan het voorkomen dat de parasol vies kan worden. Of nog erger: je fiets valt in de schuur tegen je parasol aan en maakt er een flinke scheur in. Met een parasolhoes weet je zeker dat je parasol tijdens het opbergen - of het nu binnen of buiten is - mooi zal blijven.

Verschillende soorten hoezen
Bij een bepaalde parasol, hoort ook een bepaalde parasolhoes. Je wilt natuurlijk dat de hoes wel om jouw parasol past en daarbij de juiste kenmerken heeft. Er zijn namelijk hoezen speciaal voor binnen te krijgen – die wil je dan dus ook niet buiten in de regen zetten –maar ook hoezen die bij slecht weer buiten te plaatsen zijn. Of parasolhoezen die in elk seizoen te gebruiken zijn. De keuze is reuze!

Ook fijn: parasolhoezen zijn gewoon online te bestellen, zodat je altijd passende hoes kunt vinden. Zo ga je niet voor niets naar de winkel als nét jouw maat parasolhoes er niet is en kun je heel gemakkelijk filteren op die perfecte hoes voor binnen of buiten.

Zo kies je voor de juiste parasolhoes

Als je zo lang mogelijk wilt genieten van een mooie en schone parasol, is het dus een goed idee om een parasolhoes aan te schaffen. Voor je op zoek gaat naar een hoes, is het handig om je parasol eerst op te meten en om te bedenken waar je jouw parasol wilt opbergen als je hem niet gebruikt. Neem de hoes trouwens altijd een beetje ruimer dan je parasol zelf. Zo kom je binnen de kortste keren bij die perfecte parasolhoes uit.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide