1488
Statement met zomerbollen

Ben je klaar met het zoetsappige in je tuin? Breek de regels en geniet van je vrijheid. Maak met zomerbollen een rauwe en stoere plek van je tuin.


statement-met-zomerbollen-004.png
Regels
Voel je het ook? De overheid en grote bedrijven krijgen steeds meer macht, zonder dat we daar erg in hebben. Denk aan bedrijven als Facebook en Google, en ook de betutteling door de politiek. Langzaam maar zeker worden steeds meer regels opgelegd. Waar is onze vrijheid gebleven? De beperking in vrijheid is voelbaar, maar ervan los raken is bijna onmogelijk omdat we er afhankelijk van zijn. Toch kan het, door in je tuin met zomerbollen aan de slag te gaan. Laat van je horen en kom in protest.

statement-met-zomerbollen-002.png

Statement
In je eigen tuin kun je doen en laten wat je wilt, want hier gelden al die opgelegde regels niet. Breek met de verharding van de heersende maatschappij en maak je statement met alle materialen die je maar kunt vinden. Niets is vreemd, alles is mogelijk. Gooi vooral niets weg; recyclen onderstreept het jezelf losmaken van de wegwerpmaatschappij. Vooral de kleuren zwart, rood en bordeaux doen het goed. Zomerbollen zoals lelies, begonia’s, calla’s en dahlia’s zetten de boodschap van vrijheid kracht bij.

statement-met-zomerbollen-001.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners