2280
Voorjaarsviolen

Violen zijn kleine maar stoere voorjaarsbloeiers die ieder jaar opnieuw als éérste kleur in de lente brengen. In de eerste twee weken van maart is het aantal violen op zijn top: dan staan er ontelbare voorjaarsviolen klaar om mee naar buiten te gaan. Alle kleuren en combinaties kunnen. En er is ook nog eens keuze uit verschillende formaten.

Violen zijn sterk en hebben een overweldigende (kleur)conditie. Ideaal om lang van te genieten en om trendy mee te stylen op het balkon en terras of in de tuin.

Verleiding van violen
Samen geven alle violen de lente een vrolijker aanzien. Zelfs op de nog wat koudere dagen bieden ze dé vooruitblik op een heerlijk seizoen. Ze stralen één en al optimisme uit dankzij hun intense kleuren. Rood, geel, lila en oranje. Roze, blauw, witte en ecru violenversie als solokleur of met gecombineerde dessins met of zonder donker bloemhartje. Eigenlijk onweerstaanbaar.

Stijltips voor iedereen
Het frisse violeneffect is er in diverse looks. Voor overweldigende styling plant je ze zij aan zij als een violenbed. Je kunt ook gezellige potten aankleden, ton-sur-ton, met licht-donker contrast of gemixte kleurtjes. Ook is het heel spannend om vrolijke viooltjes toe te voegen aan een strakke, architectonische styling.

Extra spannend wordt het door trendy violenkleuren te planten in grote grijze bakken of objecten. Of, maak er ondeugende kleurbengels van in retro hippe hanging baskets.

De voorjaarsviolen zijn er vanaf begin maart. Oogstrelend in small, medium of large versies. Gebruik altijd goede potgrond of tuinaarde en water doorlaatbare potten en schalen. De verzorging is gemakkelijk gewoon regelmatig water geven en af en toe de uitgebloeide bloempjes wegnemen - met steel en al. Voorjaarsviolen bloeien tot ver in de zomer.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners