1411
Mooi lentegazon

Na de winter zien de meeste gazons er vaak futloos uit. Van een frisgroen tapijtje is dan meestal geen sprake. Om het gazon weer tot leven te brengen, moest je tot voor kort verschillende handelingen verrichten. Vanaf 2013 is dat niet meer nodig want groenspecialist Pokon introduceert een alles-in-één voeding voor het voorjaar en najaar: Gazonmest Plus met kalk. Het nieuwe product is even simpel als revolutionair. Aparte, arbeidsintensieve gazonbehandelingen behoren tot het verleden. Sterker nog, een mooi gazon is nu een eitje!

Alles-in-één

Zeker na een koude winter heeft het voorjaarsgazon extra kalk en voeding nodig. Elementen die tot voor kort apart moesten worden gestrooid en nu zijn samengevoegd in één korrel. Gazonmest Plus met kalk maakt een einde aan een ingewikkelde en tijdrovende gazonbehandeling. In één keer ben je klaar en het resultaat is een mooi, gezond en groen lentegazon.

Voorjaar

Pokon Gazonmest Plus met kalk bestaat uit organisch-minerale mestkorrels die verrijkt zijn met kalk. Je strooit ze in het voorjaar over het gazon. De kalk zorgt er voor dat de zuurgraad van de grond verlaagd wordt. De grond krijgt meer lucht en dat zorgt onder meer voor een betere waterhuishouding. Bovendien kan het gras kan dieper en sterker wortelen. De mestkorrels geven vervolgens voeding aan het gazon en hebben een indirecte werking tegen mos. Het gras krijgt daardoor kracht en een gezonde, groene kleur. De nieuwe Gazonmest Plus met kalk gebruik je slechts één keer in het voorjaar. Wanneer je het ook strooit in het najaar, krijgt het gazon extra bescherming tegen winterse omstandigheden.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners