1637
Peppil Pokon

Om optimaal te bloeien en groeien hebben balkon- en terrasplanten voldoende water en voeding nodig. De voedingstabletten van Pokon stop je in de grond rondom de plant en zodat er gedurende zes maanden geleidelijk voeding wordt afgegeven. Het enige dat je vervolgens nog hoeft te doen is, is watergeven. Door de voeding krijgen de planten voldoende kracht voor een uitbundige bloei en verschijnen er tot in september continu nieuwe bloemen. Een tablet is voldoende voor een plant met een potmaat van 15 centimeter. Op de verpakking staat precies hoeveel kegels je nodig hebt voor grotere exemplaren.

Nieuw

Pokon introduceert in 2014 ook biologische voedingskegels. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het moestuinieren met groenten, fruit en kruiden in bakken of potten.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners