2139
Essentiële voorbereidingen om de tuin lenteklaar te maken

Net zoals dat er voor bijvoorbeeld de winter nodig is om de tuin winterklaar te maken geldt dit ook voor de lente. Waar winterklaar maken vooral als doel heeft om de tuin zo goed mogelijk en vooral ongeschonden door het seizoen heen te loodsen heeft lenteklaar maken een heel ander doel. Namelijk het optimaal kunnen benutten en genieten van de tuin in de lente. Hoe u dit doet? Lees gerust eens door de tips die wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet.

 

Oud eruit, nieuw er in

Om optimaal te kunnen genieten van die prachtige tuin deze lente is het nodig om eerst schoon schip te maken. Niemand zit immers te wachten op elk jaar dezelfde inrichting en dezelfde spullen. Ook de planten zullen niet allemaal meer even mooi zijn, sommige zullen er zelfs helemaal niet meer zijn. “Out with the old, in with the new”, zouden de Engelsen zeggen. Door eerst ruimte te maken creëert u als het ware weer een wit canvas waar u weer mooi op kunt starten met schilderen.

Kleur, kleur en nog eens kleur

De lente is het seizoen van de zingende vogeltjes in de ochtend en de zon die al vroeg tussen de kieren van de gordijnen schijnt. Ook is de lente een seizoen waarin veel mensen zich goed voelen en lekker in hun vel zitten. Wat past er beter bij dit gevoel dan kleuren, meerdere kleuren. Door kleur toe te passen in uw tuin ontstaat er ook in uw tuin het gevoel van lente en geluk. Dus, waar wacht u nog op? Inkleuren die tuin en maak van het witte canvas weer een kleurig schilderij.

Lenteklaar met de professional

Uiteraard is het helemaal ideaal als u het werk dat u in uw tuin heeft kunt uitbesteden. Wanneer u er aan denkt om dit uit te besteden raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij Hovenier-gigant.nl. Via Hovenier-gigant.nl kunt u de werkzaamheden uitbesteden aan een echte professional zonder hier de hoofdprijs voor te betalen. Een scherpe offerte voor elke klus!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners