1366
Tuin in de herfst
Gepubliceerd: 09-10-2012 Laatste update: 16-11-2017

Niet alleen een tuin, maar ook een (dak)terras of balkon kan een ideale plek zijn om weer even op adem te komen, de hectiek van alledag te vergeten, in alle rust te genieten en helemaal uzelf te zijn. U heeft zon plek hard nodig om sterk te zijn en te blijven in deze woelige tijden.

Er wordt veel van u gevraagd. Omring u daarom met zaken die u rust en kracht geven: geef ruimte aan groen, mooie accessoires, producten die gemaakt zijn van duurzame materialen, vriendelijk voor natuur en milieu, en die tegen een stootje kunnen. Kies voor kwaliteit die op u afstraalt. Die uw denken en doen versterkt. Het is het mooiste als u bij iedere weersgesteldheid buiten kunt zitten, wanneer u dat wilt, beschut onder een veranda of andere overkapping. Ook een tuinhuisje is een geweldige plek.

Zorg voor gezellige tuinmeubels en organiseer (ook in potten en bakken) planten om u heen die tot ver in de winter met bloemen, bessen of blad de kleur geven waar u van houdt. In de tuincentra vindt u alles om uw privé-buitenruimte naar eigen idee vorm te geven of mee op te fleuren. Laat u er inspireren. Vraag zo nodig advies. De tuincentra zijn ervoor.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide