1201
alocasia
Gepubliceerd: 09-10-2012 Laatste update: 14-11-2017

Het is volop herfst. Het wordt kouder, de dagen worden steeds korter en als het even tegenzit, regent het vaak. In de aanloop naar de feestdagen is het belangrijk om het in huis gezellig te maken met kaarsen, accessoires en natuurlijk kamerplanten. Met een opvallende groene plant als de Alocasia vergeet je namelijk spontaan dat het herfst is. Laat de bladeren buiten dus maar vallen; het blad van de Alocasia zorgt binnen voor een gezellige sfeer!

Eyecatcher
De Alocasia is een plant die in Nederland in de afgelopen jaren sterk in populariteit is toegenomen. Dat is niet voor niets. Met name de Alocasia Polly is een opvallende verschijning. De plant heeft donkergroene, glanzende bladeren met lichtgekleurde nerven. De Alocasia Polly is ook geschikt voor strakke interieurs en heeft het meeste effect in een witte omgeving. Het decoratieve blad maakt van de plant een echt kunstobject.

Makkelijk
Je hoeft geen groene vingers te hebben om planten in huis te halen en te houden. Er zijn maar heel weinig planten die een speciale verzorging vragen. Geef planten als de Alocasia gewoon af en toe een beetje water. De Alocasia is bovendien een plant die het overal in huis goed doet. Zelfs op minder lichte plekken in de kamer, dus wat verder verwijderd van zonlicht, blijft hij heel lang mooi.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide