1926
Cursus moestuin tuinieren

De praktische cursus Tuinieren in de moestuin is een goede keuze voor iedereen die gezonder wil eten en zijn of haar eigen groenten en fruit wil verbouwen. Ook is deze cursus moes tuinieren leuk om te doen als je graag met je kinderen actief bezig wil zijn in de buitenlucht. Heb je al een moestuin en wil je weten hoe je hier meer uithaalt? Dan is de cursus Tuinieren in de moestuin zeker een aanrader!

Wil je een grote of kleine moestuin aanleggen? Of heb je er al een waar je meer uit wilt halen? Dan is de praktische cursus Tuinieren in de moestuin geknipt voor jou. De cursus leert je alles over de moestuin, het hele jaar door. Je krijgt per maand precies uitgelegd wat er moet gebeuren, waar je op moet letten en wat je kunt voorbereiden in de moestuin. Zoals welke gewassen je in welke maand kunt zaaien, hoe je moet bemesten en wanneer gewassen kunnen worden geoogst. De volgorde van de hoofdstukken is afhankelijk van jouw startdatum. Start je bijvoorbeeld in april, dan begin je met de hoofdstukken over de lente. Zo is de theorie altijd direct toepasbaar in je moestuin! 

Natuurlijk gaat de cursus in op het zelf groente en fruit kweken. Maar deze cursus gaat veel verder. Je leert over bloemen, kruiden én dieren in de tuin! Ook het weer, kweken op balkon of vensterbank, in kas en bak komt aan bod. En elke maand is er een onderdeel ‘De tuin op tafel’, met leuke weetjes en smakelijke recepten. 

Daarnaast bevat elke maand een deel over moestuinieren met kinderen. Waar kunnen de kleine tuinders mee helpen? Wat kunnen ze zelf kweken en opeten? Deze brede en praktische cursus biedt echt plezier voor het hele gezin!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners