2198
Je huis pimpen, hier had je vast nog niet aan gedacht!
Gepubliceerd: 20-10-2020

Voor veel mensen is het uiterlijk van een woning belangrijker dan hoe een woning er van binnen uit ziet. Dit komt omdat de buitenkant van een woning door meer mensen wordt gezien dan de binnenkant van een woning en mensen nou eenmaal veel waarde hechten aan de meningen van omstanders. Dit geldt natuurlijk voor de uitstraling van de woning, maar ook voor de tuin! Je kunt de woning waarin je leeft op verschillende manieren voorzien van een vernieuwde uitstraling. In deze blog geven we je enkele suggesties voor het veranderen en opleuken van de buitenkant van je woning!

 

Het dak vernieuwen

Je kunt je woning een volledig nieuwe uitstraling geven door het dak van de woning te vervangen. Dit is een dure verandering aan de woning, maar wel eentje die impact heeft! Als je bijvoorbeeld je dak opnieuw laat bedekken door een dakdekker, kun je je dak een volledig nieuwe kleur geven. Het zal iedereen opvallen dat je een volledig nieuw dak op je woning geplaatst hebt!

inspiratiebrochures1.png

De gevel vernieuwen

Een iets minder ingrijpende verandering is het vervangen van de gevel van je woning. Het is een iets meer geaccentueerde verandering die toch heel erg opvalt. Je kunt de gevel bekleden met een kunststof gevelbekleding. De kunststof gevelbekleding staat bekend om haar lange levensduur en mooie uitstraling. Het voordeel van een gevelbekleding van kunststof is dat je voor diverse kleuren kunt kiezen. Als jij bijvoorbeeld je gevel wilt bekleden met een bijzondere kleur als paars, dan kan dat doordat de gevelbekleding is gemaakt van kunststof!

Schutting

De schutting is het omhulsel van het woonerf. Dit is het stukje tuin waar je altijd tegenaan zult kijken wanneer je zelf in de tuin vertoeft. Het gebeurt dan ook regelmatig dat mensen de schutting willen veranderen en daarmee de volledige uitstraling van de tuin. Schuttingen worden tegenwoordig gemaakt van diverse materialen. Denk hierbij aan hout, kunststof en composiet. Alle schuttingmaterialen hebben zo hun eigen voordelen. Voor een schutting in één van de drie materialen kun je eens een blik wagen in de webshop van Henderson-Living.nl!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide