2458
Kunstgras

Ben jij die bruine vlekken elk jaar opnieuw in het gras in jouw tuin ook zo zat? Of valt het geregeld maaien van het gras jou toch een beetje tegen? Denk dan eens aan kunstgras. Kunstgras is de ideale oplossing voor hardwerkende tuinliefhebbers of als prima vervanging voor een grasmat voor met mos en bruine plekken.

Wanneer je kiest voor kunstgras biedt dit een aantal zeer belangrijke voordelen. Zoals tijd! Met kunstgras hoeft je nooit meer te maaien, verticuteren of te voorzien van bemesting en kalk. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook geld want een paar keer per jaar je gazon bemesten loopt al snel in de papieren.

Daarnaast hoeft je op warme zomerdagen je grastapijt niet uren te besproeien om te voorkomen dat je grasveldje uitdroogt. En plaats je een zwembad voor de kids op het gras dan heb je ook geen last meer van die lelijke plek die achter blijft wanneer je het zwembad weer weghaalt na een paar mooie dagen.

Naast het voordeel dat kunstgras je tijd en geld bespaart ziet kunstgras er ook altijd mooi uit. Je hebt nooit meer last van dode plekken of onkruid waardoor het gras er bij jou altijd mooier uit ziet dan bij de buren.

Kunstgras is tegenwoordig voorzien van een mosdraadje waardoor het een echte natuurlijke uitstraling krijgt en niet meer te onderscheiden is van de natuurlijke grasmat.

Ook voor kinderen is het heerlijk om op een Grasexpert grastapijt te spelen, zelfs na uren voetballen blijft het gras mooi omdat het kleur en slijtvast is.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners