893
Nieuw én leuk; gekleurd kunstgras!
Gepubliceerd: 16-02-2023

Lijkt bij jou het gras ook altijd groener aan de overkant? Vanaf nu is dat niet meer het geval, gekleurd kunstgras kan namelijk in de kleur die jij wilt! Niet alleen bij jezelf maar ook aan de overkant. Gekleurd kunstgras is namelijk de laatste trend op interieurgebied en wij vinden het ontzettend leuk. Hoe je het gebruikt in je interieur en wat de laatste trends zijn? Lees snel verder.

Kunst of kitsch?

Kunstgras is de afgelopen jaren met een enorme opmars bezig en dat is niet voor niks. De kwaliteit is ontzettend aan het verbeteren; kunstgras is bijna niet meer te onderscheiden van echt gras. Daarnaast is kunstgras ook zeer gangbaar geworden in de sport. Niet alleen bij hockey zien wij gekleurd kunstgras terug, ook op voetbalvelden is gekleurd kunstgras een graag geziene gast. Niet alleen meer in de welbekende groene kleur, maar ook in andere kleuren. Dit kan het spel bevorderen, doordat de bal bijvoorbeeld zichtbaarder wordt.

gekleurdkunstgrasbruinkunstgrashasselt_kopiëren.jpg

WIN-VLOERKLEED.png

Particulier gekleurd kunstgras

Maar niet alleen in de sport, ook voor privé gebruik is de hoeveelheid kunstgras toegenomen. Vroeger waren dit groene matten die op het terras werden gebruikt als een soort tapijt, tegenwoordig heeft het een veel prominentere rol in de tuin. Het kan zowel in het groen zijn ter vervanging van normaal gras, maar ook als speelse toevoeging op het balkon in de vorm van gekleurd kunstgras. Het voordeel van gekleurd gras is dat het zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm is.

Kunstgras een trend?

Natuurlijk ga je niet je hele gazon pimpelpaars of zuurstofroze maken met gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras is meer bedoeld als leuke toevoeging in je tuin, op je dakterras of zelfs binnen. Een gekleurde kunstgrasmat kan enorm leuk zijn in de sport/slaapkamer van je kleine of je bohemian tuin. Het geeft een ontzettend gezellig en speelse uitstraling en is ook nog eens eenvoudig te onderhouden.

gekleurdkunstgraspaarshondjekunstgrashasselt_kopiëren.jpg

Kortom, kunstgras wordt steeds mooier en beter van kwaliteit. De nieuwste innovatie op dit gebied is het gekleurde kunstgras. Hier een matje van aanschaffen past in ieder interieur. Oja, en je gras maaien? Dat is dus voorgoed verleden tijd!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide