705
Digitale droomtuin

Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een eigen droomtuin: met de Pokon Tekentool wordt je droom werkelijkheid. Je ontwerpt heel eenvoudig je eigen tuin met bijvoorbeeld verhoogde borders, gazon, moestuin en een plek voor de trampoline.

 Zelf ontwerpen
De tekentool wijst zich vanzelf. Je maakt een (gratis) account aan op Pokon.nl en kunt direct aan de slag. Je begint met de vorm en afmeting van je tuin. Daarna is het een kwestie van naar eigen smaak invullen. Sleep de diverse elementen (zoals tegels, tuinmeubels, vlonder of vijver) in het ontwerp en je droomtuin krijgt vorm. Elk element kun je eenvoudig aanpassen, verschuiven of verwijderen. Het ontwerp sla je op en kun je later opnieuw bewerken. Het is ook mogelijk om meerdere tuinontwerpen te maken.

Groen of grijs
Hou bij het ontwerpen wel rekening met de verhouding tussen groen en tegels. Hoe meer groen, hoe beter. Tijdens plensbuien wordt het regenwater dan goed opgenomen in de bodem en voorkom je waterplassen en overbelasting van de riolering. Pokon adviseert minimaal 60% groen in je tuin. De Pokon Tekentool berekent automatisch de verhouding tussen groen en grijs van jouw ontwerp.

Van droom tot werkelijkheid
Wil je je digitale droomtuin werkelijkheid maken? Je ontwerp kun je eenvoudig downloaden en uitprinten. Ga naar een hovenier of tuincentrum met jouw tekening en zij helpen je graag om je tuindroom te verwezenlijken!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners