4846
Vogel voedersilo
Gepubliceerd: 21-03-2017 Laatste update: 22-12-2017

Vogels voeren is leuk en gewenst, zeker nu de vogels extra energie nodig hebben om een nest te bouwen, te broeden en hun jongen te verzorgen! Maar wanneer de kleintjes zoals roodborsten en pimpelmezen verjaagd worden door grotere en agressieve vogels, is het ineens een stuk minder leuk. Zij pikken de pindakaaspotten of voedersilo’s in een mum van tijd leeg en de oorspronkelijke gasten hebben het nakijken.

 

Vivara heeft een aantal nieuwe silobeschermers en pindakaaspothouders ontwikkeld die ervoor zorgen dat grotere vogels, maar ook bijvoorbeeld eekhoorns, het voer van de kleinere tuinvogels niet kunnen opeten. Zo helpt u de kleintjes met een eigen voederplaats en kunnen de kraaiachtigen zich richten op de andere voederplekken.

Stijlvolle set
De voedersilo Apollo is al jaren erg geliefd bij veel vogelvoederaars, dit door het handige ‘click & go’ systeem waarmee u de silo in een handomdraai schoon kunt maken, zonder dat u hoeft te schroeven. De populaire voedersilo’s met 2 of 4 openingen hebben nu bijpassende, moderne beschermers gekregen. De beschermkooi draait u eveneens heel gemakkelijk in en uit elkaar om schoon te maken. Silo en beschermkooi zijn als set in drie varianten verkrijgbaar voor € 39,99.

Pindakaaspothouder met beschermkap
De nieuwe pindakaaspothouders Waterford en Longford zijn voorzien van een beschermkap. Ideaal, want zo kunnen alleen kleine vogels van de vogelpindakaas snoepen. Via de achterzijde kunt u eenvoudig een nieuwe pindakaaspot erin schuiven. De pindakaaspothouder Waterford is geschikt voor één pot vogelpindakaas en in de Longford passen er drie. De Waterford-houder is verkrijgbaar voor €11,99, de Longford kost € 29,99.

Over Vivara
Bij Vivara zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin. De behoeften van tuindieren en een hoge kwaliteit staan hierbij voorop. Vivara werkt nauw samen met verschillende natuurbeschermingsorganisaties, waaronder Vogelbescherming Nederland en De Vlinderstichting. Een deel van de opbrengst wordt afgedragen aan deze groene partners.


Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids