1697
Faber TheMood
Gepubliceerd: 27-03-2013 Laatste update: 19-10-2017

Dé aanvulling voor iedere tuin en terras In navolging op de succesvolle buitenhaarden theBUZZ en theTUBE komt Faber dit seizoen met een nieuwe buitenhaard. Een uniek exemplaar die op vele manieren toepasbaar is. TheMOOD is een robuuste buitenhaard van cortenstaal welke vrijstaand maar ook ingebouwd kan worden geplaatst. Dé garantie voor extra sfeer in de tuin op een zwoele of juist op een wat kille avond.

Na de lange, koude winter willen we weer naar buiten. De tuin wordt steeds meer een natuurlijk verlengstuk van binnen. Architecten spelen hierop in met ontwerpen die de woonkamer over laten lopen in de tuin. Om de tuin nog meer woonallure te geven, ontwierp Faber, specialist in sfeerhaarden, een buitenhaard, met als inspiratie de gashaarden voor binnen. En dat is gelukt, want theMOOD brengt dezelfde gezellige sfeer als een haard in de huiskamer.

Cortenstaal
Het corten stalen uiterlijk van theMOOD maakt de haard robuust. Het staal heeft als kenmerk te veranderen naarmate deze langer aan weersinvloeden wordt blootgesteld. Het maakt iedere haard uniek.

Afvoer
De haard is op verschillende manieren toepasbaar. Zo is de haard vrijstaand te plaatsen. Op deze manier is het unieke cortenstaal goed zichtbaar. Ook is de haard ingebouwd te plaatsen. TheMOOD kan dan volledig integreren in uw huidige concept van tuinontwerp. De haard is zowel enkelzijdig als ook als doorkijkhaard toepasbaar en bovendien kunt u nog kiezen voor een decorset met hout of kiezels. Met de afvoer van 1,5 meter, ook volledig van cortenstaal maakt u de haard compleet. Mocht u kiezen voor de inbouw versie dan is de afvoer met maximaal 2 meter te verlengen.

Bediening
De haard wordt bediend door middel van een bedieningsunit die u op een droge locatie vlakbij de haard plaatst. Met slechts 1 druk op de knop kunt u al genieten van de sfeer en warmte van theMOOD.

Direct vuur
Dat theMOOD op gas brandt, past helemaal in de trend dat we à la minute willen genieten van onze vrije tijd. Ook al zitten we maar even een uurtje buiten om lekker met een glas wijn te ontspannen. De haard kun je aansluiten op een vaste aardgasaansluiting maar brandt eventueel ook op propaangas.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids