1607
Hierbij verklaren wij het barbecue seizoen áltijd voor geopend!
Gepubliceerd: 23-04-2021 Laatste update: 15-09-2023

De barbecue, altijd een teken van gezelligheid. Of het nu met je gezin, je vriendenclub of op vakantie met de hele camping is, leuk is het altijd. Mits je natuurlijk een goede barbecue hebt, want op verkoold eten zit niemand te wachten. Om over buikloop op de camping door rauwe kip nog maar niet te spreken. Wij hebben de tips om jezelf van amateur BBQ’er te transformeren in een heuse grillmaster.

De tijd dat je de barbecue sessies moest beperken tot maximaal één keer per week omdat je anders wel heel veel hamburgers inclusief vette saus binnenkreeg is echt voorbij. Tegenwoordig zijn er veel gezonde opties denkbaar, van vegaburgers tot groentespiezen. En dan kan zo’n lekker speklapje af en toe tussendoor ook echt nog wel. Met een beetje balans stijgt je cholesterol niet meteen door het dak, wist je dat zelfs fruit tegenwoordig wordt gegrild op de barbecue?

Nu we het toch over beperken hebben, barbecueën hoef je tegenwoordig niet meer te beperken tot de zomer. De winterbarbecue zien we steeds vaker terugkomen. Met z’n allen rond de vuurkorf en zo’n stijlvolle Green Egg in de hoek zorgt voor een heerlijke geur én goed stuk vlees. Mocht dit toch te koud zijn, dan zet je de barbecue gewoon aan en leg je een mooie rosbief een aantal uur heerlijk te garen. Dit is ideaal bij een model zoals de Green Egg aangezien je die kan afsluiten. Geen kans dat een hongerige meeuw ermee vandoor gaat of dat het vlees natregent. En lekker langzaam gegaard goed vlees, daar heb je in de zomer niet altijd tijd voor met hongerige tafelgenoten.

inspiratiebrochures1.png

Terug naar de zomerbarbecue, je hebt een barbecue aangekondigd maar wilt natuurlijk wel dat alle gasten tevreden zijn. Een goede gastheer of –dame houdt rekening met de (dieet)wensen van eenieder. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen geen vlees of zelfs dierlijke producten te eten. Gelukkig hoeven zij zich niet meer te beperken tot twee tomaten en een komkommer. Hier zijn in elke supermarkt super veel opties voor. Maar ook hier geldt, je kunt nog zo lekker eten kopen, het valt of staat met een goede bereiding. Wanneer je veel uiteenlopend eten wilt bereiden is een OFYR barbecue reuze handig. Hier kun je op grillen en bakken, in het midden zit de gril en voor de bakkers zijn de randen enorm handig.

Zoals je inmiddels kunt lezen, barbecueën kan van zomer tot winter en van carnivoor tot overtuigd veganist. Maar zoveel er verschillende eters zijn, zo zijn er ook veel verschillende barbecues. Uiteraard heb je de optie van een barbecue op elektriciteit maar voor de échte barbecue beleving prefereren wij toch een echte vlam en de rokerige geur.

Dus zorg er snel voor dat binnenkort bij jou ook de vlam in de pan schiet en investeer in een goede barbecue. Eet smakelijk!

Lees ook:

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide