3837
Geniet van de zomer in je tuin met een luxe Borrle buitenkeuken
Gepubliceerd: 06-04-2021

In de zomer houden we er allemaal van om heerlijk buiten te eten. Niets is lekkerder dan in de luwte van je tuin te genieten van de avondzon met familie, vrienden en goed eten. Buiten eten is gezellig, maar wat dacht je van buiten koken? Dit gaat tegenwoordig veel verder dan een barbecue in de tuin.

Neem bijvoorbeeld de luxe buitenkeukens van Borrle. Deze ijzersterke en stijlvolle buitenkeukens zorgen ervoor dat je in elk seizoen heerlijk van buiten kunt genieten.

De luxe van een buitenkeuken

Een echte luxe buitenkeuken is van alle gemakken voorzien. Vaak beschikt zo’n buitenkeuken over een grill, een wastafel en een kookeiland, maar er bestaat geen standaard buitenkeuken. Het is een strak staaltje maatwerk waarbij jouw wensen en kookstijl belangrijk zijn. Wil je bijvoorbeeld pizza’s in de open lucht kunnen bakken, dan is het mogelijk een pizzaoven aan je buitenkeuken te laten toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en een echte buitenkeukenspecialist zoals Borrle denkt bij elke stap met je mee.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Een verlengstuk van je woning

Met een buitenkeuken vergroot je de leefruimte van je huis. Het is een verlengstuk van je woning waar je vaak gebruik van zult maken. Een buitenkeuken zorgt ervoor dat je in de zomer nog meer van je tuin kunt genieten, maar ook in andere seizoenen kun je in een buitenkeuken heerlijk koken. Gecombineerd met een overkapping of terrasverwarming zijn ze een ware uitbreiding van je woning. Zo’n overkapping zorgt ervoor dat je altijd beschut bent tijdens het koken en beschermt de keuken tevens tegen invloeden van het weer. Ook hier kan Borrle je bij helpen. Door de keuken en overkapping door dezelfde specialisten te laten plaatsen weet je zeker dat dit goed en zorgvuldig gebeurt. Zo integreer je je buitenkeuken echt in je woning en zorg je ervoor dat je er altijd van kunt genieten.

Vakmanschap en maatwerk

De experts van Borrle hebben de kennis in huis om jouw nieuwe buitenkeuken perfect bij jou en je tuin te laten passen. Het bouwen van buitenkeukens is echt een vak apart, waardoor het belangrijk is een specialist in de arm te nemen. Misschien heb jij een bepaalde wens of eis waar jouw luxe buitenkeuken echt aan moet voldoen, of heb je zelfs een eigen ontwerp. Laat weten wat je wensen zijn, en de experts van Borrle regelen de rest, van de levering tot de plaatsing van de buitenkeuken.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids