676
Buitenkeuken, een heerlijke aanvulling op uw huis en tuin

Buitenkeukens zijn een feest omdat er zoveel opties zijn. Omdat ze meestal voor secundair gebruik zijn, heb je veel ruimte om het vrij in te richten, wat het plezier ten goede komt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een pizzaoven of een kamado bbq kunnen plaatsen en echt een buitenruimte van en voor jezelf maken. Het kan zo simpel of ingewikkeld zijn als je wilt.

Buitenkeukens (van bijvoorbeeld Cooxs) zijn een prachtige toevoeging aan de tuin. Zonder de beperkingen van vaste muren, ben je vrij om te bouwen zoals je dat wilt! Je kunt ze zo compact of groot maken als je wilt. Misschien kies je er wel voor om de buitenkeuken te combineren met een bar of veranda.

Buitenkeukens kunnen je kookervaring aangenamer maken

Met een buitenkeuken heb je een praktische ruimte om te koken en maak je geen rommel in huis. Het biedt je gastvrijheid doordat ook niet iedereen in je huis hoeft te komen. Je vindt het misschien niet altijd fijn als er veel mensen in je huis zijn. Je kunt iedereen buiten houden, genieten van je achtertuin en heerlijk voor iedereen een koken.

Een andere reden dat buitenkeukens waarde toevoegen aan je huis, is dat ze je huis groter laten lijken. Als je keuken net wat aan de kleine kant is, De extra ruimte buiten en een plek om te ontspannen terwijl je een lekkere maaltijd kan bereiden is zeker een toegevoegde bonus.

Buitenkeukens kunnen je keuken uitbreiden

Afhankelijk van de keuken die je in je woning hebt, kan je bij de keuze van je buitenkeuken je keuken uitbreiden. Heb je in de keuken in je woning een mooie oven en kookplaat? Dan kies je wellicht voor gaspitten en barbecue. Op deze manier breid je je keuken uit en kan je eten bereiden wat in je keuken binnen niet mogelijk is.

Accessoires

Bij de keuze van een exclusieve buitenkeuken zijn de mogelijkheden zeer groot. Zo kan je om te koken kiezen voor een kolenbarbecue, gaspitten, pizzaoven, gasbarbecue, inductie of koken op hout. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om je buitenkeuken uit te rusten met een spoelbak met kraan en koelkast. Bedenk bij het uitzoeken van je buitenkeuken dus goed hoe je deze wilt gaan gebruiken zodat je het maximale uit je buitenkeuken haalt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners