1344
Boretti outdoor
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 19-10-2017

Ciao Bella! Buiten genieten van het goede leven, en lekker uitgebreid eten, zoals de Italianen dat kunnen. In die behoefte voorziet Boretti ook. Boretti introduceert dit voorjaar een nog groter Outdoor Kitchen Programma, waardoor er aan kookcomfort buiten geen enkele concessie meer gedaan hoeft te worden. Robuuste ontwerpen mét uitstraling die het gewone barbecueën ver achter zich laten. Een kleine portable Bambino, een verrijdbare alleskunner Da Vinci voor in de tuin of zelfs een compleet keukensysteem met de indrukwekkende Marciano voor buiten? Alles is aanwezig om buiten ook culinair uit te kunnen pakken. Ontdek mee van klein naar groot, en vindt nog meer uit. Klein en handzaam, maar vooral praktisch, dat is de Bambino. Zoals de naam al verraadt is deze outdoor kitchen niet groot in formaat maar wel robuust en compleet uitgevoerd. Ideaal om het kleine werk op te vangen tijdens een gezellig avondje met familie of vrienden in de tuin. Maar ook voor een grote feestelijke klus is Bambino uitstekend inzetbaar doordat je hem moeiteloos kunt brengen waar het nodig is.

Over het ontwerp van de Bernini Outdoor Kitchen is goed nagedacht, net als de 16e eeuwse architect Bernini dat deed bij zijn beeldhouwwerken. Een stevig staaltje werk van RVS dat staat. Een bescheiden maar fier ontwerp dat kleine en grote kookklussen buiten heel gemakkelijk maakt. Twee grote, krachtige branders in het midden en een zijbrander voor de kleine details om het werk goed af te maken. De andere zijflank is om de gerechten op klaar te zetten. Aansprekend in zwart, wit of Ferrari rood uitgevoerd.

Da Vinci Outdoor Kitchen is een verrijdbare alleskunner. Twee keer zo breed als Bernini en niet voor niets genoemd naar de zo bekende 15-eeuwse uitvinder en architect. Kenmerkend zijn de drie onafhankelijk van elkaar werkende hoofdbranders van 3,8 kWh, die allerlei verschillende gerechten tegelijkertijd aan kunnen. Hij heeft een infraroodbodembrander en grillspitbrander, om heerlijk vlees of vis op te bereiden. Net als Bernini heeft Da Vinci twee zijflanken. Aan de ene kant kunnen dus de ingrediënten bereid klaar gemaakt worden en aan de andere kant de finesses van de gerechten, bijvoorbeeld sauzen en soepen, worden afgetopt. Opvallend detail is dat Da Vinci, net als de Bernini, in elk gewenste RAL kleur passend bij de persoonlijke wens kan worden gemaakt.

inspiratiebrochures1.png

Voor de fervente liefhebbers Bent u een echte kookliefhebber en mooi weer genieter die de keuken vast in zijn tuin wil hebben staan, dan is de Marciano van Boretti een perfecte uitkomst. Met dit indrukwekkende bakcentrum heeft de kok namelijk alle gereedschap bij de hand om buiten complete maaltijden te bereiden. Het heeft vier hoofdbranders, drie infraroodbranders en zelfs een koelkast, wat wilt u nog meer? U hoeft dus geen minuut meer te missen van de gezelligheid om u heen! Marciano is anderhalve meter lang en geheel in RVS uitgevoerd.

Als finishing touch heeft Boretti nog een grotere verrassing in petto. Zij brengt nu ook een exclusieve lijn Teakhouten modules, waarmee een complete buitenkeuken naar wens ontworpen kan worden. Het gaat hier om het buiten koken met de sfeer en comfort van binnen. Het echte keukengevoel kan hiermee buiten worden ervaren. Dat betekent dat naast de Da Vinci Top ook andere apparatuur kan worden ingebouwd die u buiten in de keuken zou willen hebben. Naast de koelkast is dus ook een combinatie-oven, een steamer of zelfs een wijnkoeler mogelijk. De modules zijn voorzien van zwenkwielen, zodat de keuken toch makkelijk verplaatsbaar blijft. Met bijpassende plinten zijn deze overigens weer onzichtbaar te maken.

Bijpassende keuken- en barbecueaccessoires zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, net als een cadeaubon van Boretti waarmee verrast kan worden. De Outdoor Kitchens worden (bijna allemaal) compleet met afdekhoes, een Italiaans Boretti kookboek, en twee jaar garantie aan huis geleverd.

Buen appetito!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide