1520
Barbecook Arena Inox
Gepubliceerd: 11-04-2013 Laatste update: 19-10-2017

De barbecue die je in 3 stappen aanmaakt door het Quickstart® aanmaaksysteem.Dit systeem maakt het gebruik van (op olie gebaseerde) aanmaakproducten overbodig. Het aansteken van de barbecue gebeurt in drie eenvoudige stappen met uitsluitend wat krantenpapier en houtskool. Het krantenpapier (gevouwen in de vorm van een fakkel) stop je in de ‘aanmaakbuis’ en de houtskool giet je in de kuip.

Steek vervolgens het krantenpapier aan met een lange lucifer en al na een kwartiertje is de barbecook barbecue klaar voor gebruik. Extra veiligheid wordt geboden wanneer je de “voet” van de barbecue vult met water. Dit zorgt tevens voor extra stabiliteit en de houtskool wordt direct geblust mocht de barbecue toch omvallen.

Na de barbecue veeg je de assen in de met water gevulde voet. Het water blust de assen, waarna je alles gemakkelijk kunt weggieten. Je Barbecook is meteen klaar voor het volgende feestje!

inspiratiebrochures1.png

Klik hier om de Barbecook Arena Inox te bestellen

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide