1420
Barbecook Arena Inox

De barbecue die je in 3 stappen aanmaakt door het Quickstart® aanmaaksysteem.Dit systeem maakt het gebruik van (op olie gebaseerde) aanmaakproducten overbodig. Het aansteken van de barbecue gebeurt in drie eenvoudige stappen met uitsluitend wat krantenpapier en houtskool. Het krantenpapier (gevouwen in de vorm van een fakkel) stop je in de ‘aanmaakbuis’ en de houtskool giet je in de kuip.

Steek vervolgens het krantenpapier aan met een lange lucifer en al na een kwartiertje is de barbecook barbecue klaar voor gebruik. Extra veiligheid wordt geboden wanneer je de “voet” van de barbecue vult met water. Dit zorgt tevens voor extra stabiliteit en de houtskool wordt direct geblust mocht de barbecue toch omvallen.

Na de barbecue veeg je de assen in de met water gevulde voet. Het water blust de assen, waarna je alles gemakkelijk kunt weggieten. Je Barbecook is meteen klaar voor het volgende feestje!

Klik hier om de Barbecook Arena Inox te bestellen

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners