1140
Jamie Oliver Park bbq

Trendy, licht en duurzaam: Dat is de Jamilie Oliver Park. Deze compacte houtskoolbarbecue is voorzien van een ruim grilloppervlak en is zeer eenvoudig mee te nemen. Dankzij de stevige materialen is deze barbecue onverwoestbaar!

Overal te gebruiken
Barbecue waar je maar wilt met de Jamilie Oliver Park. Deze houtskoolbarbecue heeft compacte afmetingen en weegt slechts vier kilo. Daardoor is de barbecue zeer eenvoudig mee te nemen. Dankzij de stevige pootjes staat de barbecue stevig op iedere ondergrond. Gebruik de Park in de tuin, maar ook bij vrienden, in het park of op het strand.

Ruim grilloppervlak
Barbecueën is zeer eenvoudig op deze Jamie Oliver barbecue. Wanneer het houtskool op temperatuur is kan het vlees op het grillrooster worden geplaatst. Met het verstelbare ventilatieluchtrooster kan eenvoudig zuurstof onder de deksel komen. De barbecue is bovendien voorzien van een roestvrijstalen ring waarmee de hoogte van de barbecue uitgebreid kan worden. Deze ring kan bovendien ook als windscherm gebruikt worden.

Meerdere personen
De Jamie Oliver Park beschikt over een kookoppervlak met een doorsnee van 34,5 centimeter. Daarop is voldoende plek voor meerdere stukken vlees. Het deksel zorgt ervoor dat de barbecue functioneert als een oven waardoor het vlees goed gaar wordt. Het verchroomde grillrooster is na gebruik weer eenvoudig schoon te maken met een barbecueborstel. Veel barbecueplezier!

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners