2617
fietskar bbq

Geniet nu overal van een gezellige bbq met deze fietskar bbq! Binnen enkele seconden is de kar om te toveren tot een hoge houtskoolbarbecue. Met de meegeleverde koppeling en trekhaak koppel je hem aan de fiets en rij je naar het strand of mooie plek! 

Gezellig met zijn alle barbecueën? Eet de hele straat mee? Met de Startfire BBQ Wheelie kan dat! Deze bbq fietskar rijdt de barbecue overal naar toe. Vanaf nu kun je op elke plek in de wereld barbecueën! 

De Wheelie werkt heel simpel. Haal de hoes eraf, trek de grill omhoog. De bbq kan met twee haken vergrendeld worden, dan kan hij gevuld worden met houtskool en aangestoken worden. En grillen maar! De kar kan maximaal 50 kg dragen en heeft een verstelbare dissel. De wielen zijn 16” groot en het rooster is gemaakt van RVS. De barbecue fietsaanhanger wordt compleet geleverd met trekhaak, koppeling, kar, grill en rooster. 

De grill weegt maar 2,6 kg en de kar is gepoedercoat met een zwarte coating. De box met een inhoud van 90 liter is uitneembaar. Een praktische barbecue die er nog mooi uitziet ook! Deze kar is de hit op elk feestje!

Lees ook:

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners