1476
Eva Solo Houtskoolbarbecue

De Eva Solo Houtskoolbarbecue heeft een simplistisch en modern design. Er worden twee deksel bijgeleverd, waarvan één plat is, zodat je de barbecue ook als bijzettafel kunt gebruiken. Na gebruik maak je het reservoir voor de kolen gemakkelijk schoon.

De Eva Solo Houtskoolbarbecue heeft een strakke en compacte vormgeving. Hij is ideaal voor op het balkon of het dakterras, maar je kunt hem natuurlijk ook in de tuin gebruiken. De barbecue wordt met twee deksels geleverd. Met de platte deksel kun je de barebcue in een bijzettafel omtoveren. Zo is hij ook handig, wanneer je geen stukje vlees aan het grillen bent. Gebruik hem bijvoorbeeld voor het neerzetten van een lekker koud drankje. Na gebruik maak je hem eenvoudig schoon met een doek/schuurspons en schoonmaaksop.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners