1133
Veranda voor binnen en buiten

Vakantie betekent heerlijk relaxen, genieten van het leven en van de omgeving. Even afstand nemen van het alledaagse. Ook thuis kun je afstand nemen, even rust zoeken en genieten. Dat geldt zeer zeker wanneer de zon schijnt en het buiten heerlijk is om te barbecueën, te zitten, te lezen of gewoon met je partner en/of vrienden van het leven te genieten. Dankzij een veranda wordt dat vaker mogelijk, want er zijn van die dagen dat je wel buiten zou kunnen zitten maar dat het licht regent. Terwijl het buiten ook zwoel is. Dankzij de veranda maakt dat niet zoveel uit.

Feest
Een feest vieren, een verjaardag of zo maar. Samen naar voetbal of andere sport kijken. Relaxt wegzakken in een heerlijke tuinstoel en naar mooie muziek luisteren of genieten van een spannend boek. Of samen buiten eten. Het past allemaal bij dat gevoel op vakantie te zijn, bij de noodzaak om met enige regelmaat de accu weer wat op te laden. Een veranda aan huis of in de tuin biedt mogelijkheden om tot jezelf te komen maar ook is een veranda praktisch: De barbecue staat bijvoorbeeld beschut en roest niet weg en ook voor of na ieder gebruik hoeft hij niet uit de schuur gehaald te worden. Zelfs de mogelijkheid om een buitenfornuis aan te schaffen ontstaat.

Veranda
Lekker op de veranda zitten en luisteren hoe de regen zachtjes op het dak tikt. Voor sommigen van ons doet het aan vroeger denken. Aan opa en oma waar je als kind op de veranda zat. In dit opzicht is er niet zo veel veranderd.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners