600
Elho Flowerbridge

Dankzij het ongekende succes van de Corsica Flower Bridge is aan de 2012 collectie een nieuwkomer toegevoegd: de Corsica Flower Bridge Table.

Deze 60 cm versie van de Flower Bridge is een bloembak gecombineerd met een tafel om slim om te gaan met de vaak beperkte ruimte op het balkon. Aan de buitenkant is het een vrolijk beplantte bloemenbak en aan de binnenkant een praktische tafel. Een handige losse tray kan gebruikt worden om spulletjes op te bergen, zo is alles binnen handbereik. Of het nu een ronde of vierkante balkonreling is, de Corsica Flower Bridge Table past altijd en vormt met de andere maten Corsica Flower Bridge een mooi geheeld aan het balkon. Met de keuze uit maar liefst 6 trendy kleuren is er voor elke sfeer een passende kleur.

Dat is optimaal genieten op het balkon!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners