1666
Tuinmaximaal terrasoverkapping
Gepubliceerd: 26-09-2014 Laatste update: 22-08-2017

Wat is er heerlijker dan op je eigen terras genieten van de buitenlucht en van de kleuren van de tuin? Jammer genoeg laat het Nederlandse weer dit maar beperkt toe en maakt de zomerzon al na enkele maanden plaats voor regenbuien. Ook midden in de zomer wil een regenbuitje de pret weleens bederven en moet hals over kop alles naar binnen worden verhuisd. Voor een feestje wordt dan ook vaak een toevlucht gezocht in een tijdelijke partytent.

Een veel betere oplossing is te kiezen voor een terrasoverkapping. Terrasoverkappingen als ideale uitbouw van uw woning komen meer en meer in zwang en bij Tuinmaximaal kun je daarvoor uitstekend terecht. Zeker als je je overkapping combineert met terrasverwarming kun je tot diep in de herfst genieten van je terras en er heerlijk toeven met een glas wijn en wellicht een dekentje op schoot. Kijk maar eens naar het aanbod in terrasoverkappingen op de website van Tuinmaximaal en maak je keuze uit de vele mogelijkheden. Ook voor jouw terras is er vast en zeker een terrasoverkapping als uitbouw van je woning te vinden.

Dankzij de kwaliteit van de overkappingen die je bij Tuinmaximaal kunt kopen zul je vele jaren kunnen genieten van je terrasoverkapping en zal deze ook bijdragen aan een waardestijging van je woning. Neem snel een kijkje en maak je keuze! Met een terrasoverkapping heb je langer en vaker plezier van je terras

inspiratiebrochures1.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide