2259
Marlux Terrastegels 2013
Gepubliceerd: 07-02-2013

Strakke betonlook? Of vernieuwend vintage? Marlux inspireert je met nieuwe terrastegels: Polyton en Graphico

Met het groenseizoen voor de deur kriebelt het bij Marlux. Om het terras in te richten, maar ook om tuinliefhebbers te verrassen met het nieuwe assortiment. Twee blikvangers zijn Polyton, voor een superstrak terras, en Graphico, voor een eigenzinnig stukje buitenruimte met vintagelook. Op Batibouw stelt Marlux de nieuwe terrastegels in primeur voor.

NIEUW: tegel Polyton

Fans van een strak terras in beton, kunnen hun hart ophalen. Marlux brengt Polyton op de markt, een geslepen terrastegel met een superstrak aanzicht. Zo creëer je snel een trendy terras, met alle kwaliteitsgaranties van Marlux.




Polyton leent zich bij uitstek voor een ruim terras in een uitgesproken moderne sfeer. Kies voor wit, grijs of zwart en laat de omgeving spreken. Of combineer strak met ruw het robuuste formaat (60 x 60 cm) geeft deze terrastegel met egaal oppervlak een stijlvolle uitstraling.

Polyton is er ook in modieus Natural Blue: met de uitstraling van een verzoete blauwe steen maar heel wat vriendelijker voor je portemonnee. Deze tegel kleurt ideaal met een trede in natuursteen. Blauwe terrastegels vormen ook een tijdloos decor waarop zowel felle kleuren als rustieke accessoires mooi tot hun recht komen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide