2488
Stadstuinieren met IKEA
Gepubliceerd: 02-05-2014 Laatste update: 25-04-2017

Urban farming, urban gardening of stadstuinieren wordt ook in Nederland steeds populairder. De uit New York overgewaaide trend houdt in dat je overal je eigen groenten, fruit of kruiden kan verbouwen. En daar heb je helemaal geen ruime achtertuin voor nodig. Tuinieren kan overal! Ook op een balkon in het centrum van de stad. IKEA helpt je op weg met mooie plantenbakken, ruimtebesparende oplossingen, creatieve ideeën en het juiste gereedschap.

Kruidenkwekerij
Met een eigen kruidenkwekerij heb je tijdens het koken altijd verse kruiden bij de hand. De FRÖER set bevat alles wat je nodig hebt voor het kweken van drie verschillende kruidenplantjes. Zoals munt, basilicum of peterselie.

Het kleinste balkon
Zelfs op het kleinste balkon is er plaats voor een kruidentuin. Creëer ruimte voor zes van je favoriete kruiden door de stalen SOCKER plantenpot aan de balkonrand te hangen.

Persoonlijke twist
Geef je stadstuin een persoonlijke twist. Gebruik bijvoorbeeld vorken om naamkaartjes bij je kruiden te plaatsen.

Verbeelding
De mogelijkheden bij stadstuinieren zijn eindeloos. Laat je fantasie de vrije loop. Een originele bloempot creëer je bijvoorbeeld door de KORKEN voorraadpot met potgrond te vullen.

Karakter
Geef je balkon extra karakter door de GEMAK vergiet te gebruiken als houder voor een pot met hangplant.

Ontkiemen
Laat je zaadjes ontkiemen in de SOCKER plantenkas. De dakluikjes kunnen half open worden gezet voor meer luchtcirculatie en een lagere temperatuur.

Bij de hand
Dankzij de handige opbergring heb je de GRÄSMARÖ tuinierset altijd bij de hand. Het tuingereedschap is extra slijtvast en duurzaam omdat het gemaakt is van kunststof versterkt met glasvezel.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide