1859
Ook graag composiet vlonderplanken kopen?
Gepubliceerd: 04-06-2020

Een terras in de tuin is de ideale plek waar je even tot rust kunt komen. De heerlijke zon op je gezicht, de wind die om je heen waait en de geluiden uit de natuur. Als het aankomt op het aanleggen van een terras in de tuin zijn er nogal wat opties om voor te kiezen voor de ondergrond.

 

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor tegels. Het nadeel is alleen dat deze erg koud aan kunnen voelen. Een alternatief is om composiet vlonderplanken te kopen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de meest hoogwaardige planken. Hier laten we je hieronder wat meer over zien, zo weet je wat je kunt verwachten bij composiet vlonderplanken kopen.

Composiet vlonderplanken – sterk en prachtig om te zien 

Er zitten veel voordelen aan composiet vlonderplanken kopen. maar voor we hier naar gaan kijken is het van belang om de tegels er zelf even bij te halen. Zoals je wel aan de naam kunt zien zijn composiet vlonderplanken die gemaakt zijn van composiet.

Normale vlonderplanken zijn nagenoeg altijd gemaakt van reguliere houtsoorten. Hout ziet er prachtig uit, echter is het ontzettend lastig om te onderhouden. Composiet bestaat daarentegen uit een sterk soort kunststof.

Dit kunststof is een combinatie van gerecyclede hardhoutvezels en hoogwaardig HDPE kunststof. Door middel van deze combinatie krijg je de prachtige uitstraling van hout, alleen dan zonder al het gedoe voor het onderhoud. Kunststof is immers veel makkelijker schoon te houden.

Waarom composiet vlonderplanken kopen? 

Mensen die er over nadenken om composiet vlonderplanken te kopen willen natuurlijk wel weten wat ze hier aan hebben. Het  grootste voordeel is al kort aan de orde gekomen, dit is het feit dat je minder onderhoud hoeft te plegen aan de composiet vlonderplanken in tegenstelling tot de houten varianten.

Echter is dit niet het enige voordeel. Het is namelijk ook nog eens zo dat de composiet vlonderplanken aanzienlijk langer mee kunnen gaan. Kunststof is namelijk bestand tegen iedere mogelijke weersomstandigheden.

Aangezien het nog wel eens wilt regenen in ons land is het wel zo handig als d de planken tegen een spatje water kunnen. Met composiet vlonderplanken is dit geen enkel probleem. Dit in combinatie met de prachtige uitstraling maakt het een prima aanwinst voor in de tuin.

Vandaag nog composiet vlonderplanken 

Bij ons op de website zal je alle mogelijke soorten composiet vlonderplanken kunnen kopen. Wij staan bekend om het enorme aanbod. Middels dit aanbod kan je kiezen voor composiet vlonderplanken in alle mogelijke soorten kleuren en maten.

Van Teak kleurig tot aan de donkere houtsoorten, er is genoeg keuze om voor te gaan. Voor vragen is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen.

We staan altijd klaar om je verder te helpen. Door vandaag nog composiet vlonderplanken te kopen zal ook jij binnen no time je tuin op een prachtige manier hebben aangevuld met de mooiste planken van dit moment.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide