1590
Terrasoverkapping

De zomer breekt bijna aan. Heerlijk in de zon genieten op je eigen terras. Een dagje voor jezelf of juist met vrienden of familie. Met een goede terrasoverkapping geniet je volop van de zomer! Ook andere jaargetijden kan je genieten in de tuin. Met de juiste aanpassingen kan je het hele jaar door genieten. Lekker lang buiten genieten, in het warme weer in je korte broek en als het wat kouder is met een lekker dekentje en een warm drankje.

Als je een tuin hebt, wil je hier natuurlijk volop van kunnen genieten. Een overkapping maakt dit mogelijk. Wil je bescherming tegen de zon? Of juist tegen de regen? Hiermee maak je het mogelijk. Wat voor weer het ook mag zijn, je kan genieten van de buitenlucht.

De voordelen
Er zijn verschillende terrasoverkappingen. Het hangt van je woning en tuin af wat voor terrasoverkapping voor jou geschikt is. Het hoeft geen dure investering te zijn. Bij Tuinmaximaal vind je verschillende soorten voor elk budget. Zij hanteren de laagste prijsgarantie. Met de kwaliteit dat Tuinmaximaal biedt, zal je jaren lang genieten van de overkapping. Voordelen:

• Bescherming tegen wind en weer

• Hele jaar genieten in de tuin

• Bescherming van tuinmeubelen en accessoires

• Verrijking van jouw huis en tuin

• Isolerende werking

• Waardevermeerdering van de woning

Een overkapping kan je zien als een uitbouw voor je woning. Combineer het met een terrasverwarming en je kan elk dag de tuin in. Een overkapping biedt beschutting zonder dat je afgesloten bent van de buitenwereld.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners