2490
Vrijstaande overkapping

Genieten van het prille voorjaar, een zwoele zomeravond, een kleurrijke herfstdag of van de eerste sneeuwvlokken! Dat kan allemaal onder deze luxe overkapping van Hillhout. Vanaf vandaag is een regenbuitje geen enkel probleem meer, meubels kunnen gewoon blijven staan. Voor de één is het een extra zit- of loungeplek, voor de ander een buitenkeuken of werkplek. Gebruik m zoals u wilt!

De overkapping is verkrijgbaar in 4 formaten en gemaakt van gecertificeerd vurenhout. Bovendien wordt het hout verduurzaamd (geïmpregneerd) tegen houtrot voor een lange levensduur. De robuuste gelamineerde staanders 12x12 cm vormen een solide basis van de overkapping, het dak is afgewerkt met EPDM.

Losse wandelementen en glazen schuifwanden optioneel.

Alle zijden van de overkapping zijn eenvoudig gedeeltelijk of helemaal dicht te maken met wandelementen en extra staanders. Hiervoor biedt Hillhout vier verschillende houten wandelementen. Eén geheel dicht, met klein of groot raam en een wandelement met deels shutters om te kunnen spelen met de lichtinval. Groot voordeel van deze losse wandelementen is dat ze heel eenvoudig weer te demonteren zijn en dus afhankelijk van zon, wind en regen weer herplaatst kunnen worden. Met de optionele glazen schuifwanden krijgt de Urban Living wel een zeer exclusieve uitstraling.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners