2130
Balkon en terras tuintrends

Zet een leuke groep vrolijk beplante potten op uw terras (om eindeloos mee te variëren). Een paar forse planten in flinke potten fleuren alles ook geweldig op. De keuze is groot, zowel in potten en kuipen als planten. Een hanging basket aan de veranda of pergola, hangende potten en bakken tegen uw muur of schutting en u heeft een maandenlange waterval aan kleurrijk bloeiende planten.

Laat de pergola begroeien: druif, kiwi, klimrozen, clematis of passiebloem, ze doen het er allemaal fantastisch. Kies planten die geuren en vergeet niet hoe heerlijk het is om zo nu en dan een kruidig blaadje te snoepen. Een verzameling kruiden in potten is verrukkelijk! Maar er kan meer: laat de border uw terras opkomen of maak een minivijver met dwergwaterlelies en andere waterplanten. Succes verzekerd!

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners