1181
Voorjaar op het balkon
Gepubliceerd: 09-10-2012 Laatste update: 25-04-2017

Lekker genieten van het eerste voorjaarszonnetje doe je natuurlijk op je eigen balkon of terras. Het wordt nog aangenamer met de hyacinten, blauwe druifjes of tulpen. Deze bloeiende bloembollen zorgen namelijk wekenlang voor  het vrolijke voorjaarsgevoel.

Een kaal balkon of terras is niet de meest gezellige plek om te vertoeven. Gelukkig is daar met een minimum aan werk een maximaal resultaat te behalen. Hyacinten, kievitsbloemen en narcissen die bijna in bloei staan, zijn nu namelijk overal verkrijgbaar.  Deze (en vele andere) bloeiende bloembollen zijn de ideale manier om het balkon of terras een lenteboost te geven. Neem een paar potten of balkonbakken en stop ze vol met lentebloeiers. In no-time heb je een balkon vol voorjaar waar je wekenlang van geniet!

Tip: Dol op zoete lentegeuren? Kies dan voor hyacinten of crème-witte narcissen. Want behalve dat ze je trakteren op een bloemenpracht ruiken ze ook nog eens heerlijk!


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide