1900
Veranda

Ben jij de gelukkige bezitter van een mooie tuin en wil je hier het liefst 365 dagen in het jaar van kunnen genieten? Natuurlijk wil je dat, graag zelfs! Maar de eerstvolgende gedachte die ongetwijfeld bij je opkomt is vast dat het weer in Nederland het vaak niet toelaat om lekker in de tuin te zitten. Vaak is het voorjaar en het najaar veelal nat door flinke plensbuien en in de winter is het simpelweg te koud. Om nog maar niet te spreken over de wind die soms flink de kop op kan steken.

Gelukkig hoeven we ons over het weer geen zorgen meer te maken want we kunnen rustig het hele jaar in onze tuin vertoeven als we een veranda in de tuin plaatsen.

Wat is een veranda?
Een veranda is een overkapping van je terras. Deze kan aan de gevel van de woning geplaatst worden maar kan ook vrijstaand in de tuin geplaatst worden. Een Veranda bestaat uit een afdak dat leunt op een aantal palen. Het dak van een veranda is vaak gemaakt van polycarbonaat of van glas maar zou ook geheel in hout uitgevoerd kunnen worden.

De vloer van de veranda kan de bestaande terrasvloer zijn maar vaak wordt hier een houten vloer neergelegd die op gelijke hoogte ligt als de vloer binnenin de woning.

Met een veranda kan je het gehele jaar lekker buiten genieten. Maak het extra gezellig door het plaatsen van sfeervolle led verlichting of terrasverwarming voor de koude dagen. Maar ook in de zomer kan je heerlijk op je veranda genieten. Je kan je veranda zelfs voorzien van zonwering zodat je in de zomer lekker van een wat koeler plekje kan genieten in de tuin.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een veranda? Neem dan eens een kijkje op de website van Tuinmaximaal.nl of voor de Belgische lezers onder onze op Tuinmaximaal.be waar je alles vind op het gebied van een veranda en je zelfs je complete veranda online kunt bestellen en thuis laten afleveren.

Of het nu waait, sneeuwt, regent of stormt, met een veranda zit je er het gehele jaar lekker beschut bij.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners