1048
Wordt opgeladen wakker met de wekkerlader!
Gepubliceerd: 21-12-2021

De wekkerradio is ongetwijfeld bekend, maar het nieuwste item voor de wakkere mens is een wekkerlader. Jep, je hoort het goed; Een wekker en oplader voor je telefoon in één!Geen gedoe meer met kabeltjes en ingewikkelde ingangen van stekkers. Je legt ’s avonds gewoon je telefoon op de wekker en ’s ochtends pak je hem er helemaal opgeladen weer af. Jij opgeladen en juist; Je telefoon opgeladen.

Hoe werkt de wekkerlader?

Hoe dit staaltje techniek précies werkt? Wij kunnen je de innovatieve techniek niet helemaal uitleggen maar dat hij handig is, dat is een feit! De wekkerradio is een digitale klok met verschillende functies (ja, óók een snooze knop) die jouw telefoon ondertussen draadloos oplaad.

Hij is zo in te stellen dat het licht van de wekker naar mate de avond vordert donkerder wordt en ’s ochtends als een wake-up light steeds weer feller wordt.

inspiratiebrochures1.png

Waar te gebruiken?

De wekkerlader is door zijn naam wellicht het meest voordehand liggend te gebruiken in je slaapkamer maar wij vinden hem bijvoorbeeld in de keuken ook superhandig. Altijd de tijd bij de hand wanneer je net te vieze handen hebt om op je smartphone te kijken. En ondertussen laadt de klok dus ook gewoon even je telefoon op met deze wekker met draadloze oplader. De cijfers worden in mooie grote getallen weergegeven, dus ook vanaf een afstandje hoeft de leesbril niet op.

Oude telefoon?

Is je smartphone wel smart, maar nét niet smart genoeg dat hij draadloos opladen ondersteuntwordt via de zogenaamde QI technologie? Dan kun je via een USB kabel eenvoudig de telefoon alsnog aansluiten. Het mooie design zorgt er daarnaast voor dat hij ook in de woonkamer en zelfs de zakelijke werkkamer niet misstaat.

Ook bij stroomstoring de juiste tijd

En dan nog een laatste eigenschap waar wij nóóit aan gedacht hadden maar super smart vinden? De wekkerlader beschikt over een eigen batterij. Deze wordt niet standaard gebruikt want in eerste instantie gaat de levering van stroom gewoon via het stopcontact.

Maar mocht de stroom nou uitvallen ’s nachts? Dan neemt de batterij het stokje over en zorgt ervoor dat jij ’s ochtends gewoon de juiste tijd ziet. Als we dat niet slim noemen! Dus naast opgeladen wordt je ook nog eens gegarandeerd met de juiste tijd wakker. Slaap zacht!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide