2546
IKEA introduceert online Slaapfitness
Gepubliceerd: 14-04-2020

IKEA introduceert Slaapfitness. Twee op de drie Nederlanders zijn niet tevreden over de kwaliteit van hun nachtrust. En dat terwijl slapen even belangrijk is voor de gezondheid als lichaamsbeweging en goede voeding. IKEA Slaapfitness is een online videosessie waarin een slaapcoach alles vertelt over goed slapen, slimme slaaphacks, ademhaling en ontspanning. IKEA Slaapfitness wordt vanaf vandaag gratis aangeboden in samenwerking met het flexibele sportabonnement OneFit, waar je binnenkort ook online sportlessen kan volgen.

 


IKEA Slaapfitness
Er is goed nieuws voor de woelers, de piekeraars, de lichte slapers en de te korte slapers: goed slapen kan je leren met IKEA Slaapfitness. De Slaapfitness is ontwikkeld in samenwerking met experts op basis van wetenschappelijke inzichten.* Slaapcoach Anouk Puister, bekend als de Happy Sleeper, vertelt in een sessie van ongeveer twintig minuten hoe je meer uit je nachtrust kan halen aan de hand van vijf stappen. Zo vergroot de slaapcoach je slaapkennis en helpt ze je slaapsfeer - licht, temperatuur, geluid en lucht - te verbeteren. Er worden tips gegeven om van je kamer een oase van rust te maken en je doet tijdens de sessie ademhalings- en fysieke oefeningen, die je helpen om te ontspannen.

banner-woontrends-2024-mag.png


Belang van goede nachtrust
Goed slapen zorgt er niet alleen voor dat je uitgerust aan de dag kan beginnen, het kan invloed hebben op onder andere je gemoedstoestand, je immuunsysteem en je hart en bloedvaten. Maar goed slapen is niet makkelijk. Bijna de helft van de Nederlanders geeft aan 's nachts wakker te worden en moeite te hebben om weer in slaap te vallen. 94% van de mensen kijkt naar een telefoon- of computerscherm voor het slapengaan, terwijl 73% zich ervan bewust is dat dit ervoor zorgt dat je minder makkelijk in slaap valt. Piekeren, later slapen door huiswerk en mediagebruik zijn factoren die invloed hebben op de slaapkwaliteit- en kwantiteit van Nederlandse jongeren.*


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide