1650
Warm en behaaglijk slapen
Gepubliceerd: 24-11-2015 Laatste update: 23-03-2018

De winter breekt over een poosje weer aan en dat betekent dat het guur weer gaat worden. Vooral 's nachts kan de temperatuur vanaf de maand december weer fors gaan dalen. Het gaat vriezen en de nachten worden steeds langer en kouder. We zoeken de warmte weer binnen op en gaan alles knus en gezellig maken.

 

De woonkamer gaan we een beetje veranderen met wat accessoires. Sfeervol herinrichten, met wat kaarsjes en fijne kussens op de bank ziet het er allemaal weer even anders en frisser uit. Als het kouder wordt leeft de mens meer binnen. Ook de kamer waar we slapen moet een beetje opgepimpt worden. Weer eens wat andere kleuren inbrengen geeft al direct een ander aangezicht.

Het is dan ook het meest gemakkelijke om je slaapkamer in een keer een andere stijl te geven door een nieuw dekbedovertrek te gaan gebruiken. Het ziet er ineens heel anders uit. Het slaapvertrek nodigt weer uit om lekker vroeg naar bed te gaan en een boek te lezen of een leuk programma op de tv te kijken.

Trends in dekbedovertrekken
Alles wat verkocht wordt tegenwoordig is onderhevig aan de trends van dat moment. Trends kunnen zijn kleuren, printen of vormen. Dekbedovertrekken hebben ook zo hun eigen trends. Matrasshop.com heeft hieronder de volgende trends voor je beschreven.

1.Levensecht
Met levensecht wordt bedoeld dat het werkelijk zo is. De trend levensecht op een dekbedovertrek houdt in dat er een fotoprint op je dekbed is te herkennen waar jij je toe aangetrokken voelt.

Dat kan een mooi strand zijn maar ook een koel bos. Ook wanneer je van de stad houdt zijn er prachtige overtrekken van steden waar je misschien wel eens bent geweest of ooit een keer naar toe wilt. Een dekbedovertrek met een fotoprint van New-York is heel stoer om onder te slapen. Vooral New-York bij avond op je 4 seizoenen dekbed geeft je slaapkamer een heel ander uiterlijk.

2.Grafisch printje
Wat ook helemaal trendy is zijn de grafische printjes. De laatste jaren zie je deze steeds meer. Prints zie je al een poosje in de woonkamer. Gordijnen met een print zijn hot maar ook geprinte kussens op de bank is helemaal van nu!

De slaapkamer kan hier niet achter blijven en wat is nou mooier om een mooie print in zwart-wit op je bed te hebben. Geeft een stijlvol aanzien in het slaapkamerinterieur.

Ook de Engelse of Amerikaanse vlag geeft een vrolijke touch in de slaapkamer en laat deze er heel anders uitzien.

3.Beestenboel in de slaapkamer
Dekbedovertrekken die ook helemaal de trend volgen zijn de geprinte dieren op het overtrek. Prachtige dieren zoals de leeuw of zebra zijn mooi in zwart-wit. Ook gekleurde dieren op je dekbedovertrek zijn een aanwinst in je slaapkamer.

Voor de kinderslaapkamer zijn deze dekbedovertrekken geweldig! Welk kind wil nou niet onder een olifant of leeuw slapen.

inspiratiebrochures1.png


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide