3487
Stijlvolle muurstickers voor de babykamer
Gepubliceerd: 16-10-2018

Het kan een hele klus zijn om een babykamer leuk in te richten. Je hebt een mooi ledikantje nodig, een goede commode en natuurlijk wat schattige decoratie. Gelukkig hoeft dat laatste helemaal niet zo moeilijk te zijn. Je kunt de kamer namelijk snel en eenvoudig pimpen met een paar muurstickers.

Subtiele stippen

Met een paar kleine stippen op de muur creëer je al een hele andere look. Je kunt dit natuurlijk aanbrengen met verf en een kwast, maar met een muursticker gaat dit nog veel makkelijker. Je hoeft de stippen zeker niet stijfjes en symmetrisch op te plakken. Juist de ongelijke verdeling maakt het heel speels. Dit project kun je dus binnen een paar minuten al af hebben.

banner-woontrends-2024-mag.png

stijlvolle-muurstickers-02.png

Zwevende wolkjes

Heb je een blauwe geverfde muur in de babykamer? Dan zijn een paar witte wolkjes een geweldige match. Het is weer een subtiele touch, maar toch oogt het veel gezelliger dan een kale wand. Wissel af met de groottes en de stijl van de wolken voor het leukste resultaat.

stijlvolle-muurstickers-03.png

Minimalistische regendruppels

Als je het liever wat moderner en rustiger houdt, dan kun je ook voor een paar regendruppels kiezen. Bij zo’n klein accent is vooral de plaatsing erg belangrijk. Op het voorbeeld hierboven zie je dat ze het mooi hebben aangebracht boven het kastje. Hierdoor lijkt het alsof de druppels er echt bovenop vallen. Zodra het kindje iets groter is zou je ook nog een minimalistische groeimeter naast het kastje kunnen maken.

stijlvolle-muurstickers-04.png

Abstracte bergen

Natuurliefhebbers zijn vaak gek op bergen. En dit kun je prima toepassen in een babykamer! Het gaat om een paar simpele lijnen die toch zo’n groot effect geven. Je kunt de bergtoppen alleen achter het bed plakken of verdelen over de gehele muur. Het is allebei een heel tof idee.

stijlvolle-muurstickers-05.png

Moderne skyline

Met eenvoudige lijnen kun je ook een echte skyline maken. Kies je favoriete stad uit of laat je eigen fantasie los. Zo’n babykamer muursticker kun je kant-en-klaar kopen, maar ook zelf maken met sterk tape. Het is dus zowel geschikt voor Do It Yourself fans als voor de minder handige types.

stijlvolle-muurstickers-06.png

Magische sterrenhemel

Welk kind wordt er nou niet gelukkig van een mooie sterrenhemel? Het heeft iets magisch en het straalt veel rust uit. Dit is natuurlijk meer dan welkom in een slaapkamer. Je kunt de losse sterretjes alleen op de muur plakken, maar eventueel ook door laten lopen op het plafond. Zo kan het kindje er ook naar kijken als hij of zij in bed ligt. Tip: schaf glow in the dark sterren aan voor een extra betoverend effect.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide