3547
Spelen zonder regels met LUSTIGT collectie van IKEA

IKEA introduceert LUSTIGT: een nieuwe collectie die jong en oud stimuleert om samen te spelen, zonder regels en restricties. Uitgangspunt is de positieve invloed van spelen op het dagelijks leven. Het stimuleert namelijk de creativiteit en verbeelding. De designers van IKEA hebben de collectie samen met kinderen ontworpen. LUSTIGT bestaat uit rustige spellen die logisch denken en een fijne motoriek stimuleren én energieke spellen die jong en oud in beweging brengen. Van een tien meter lange kleurplaat en een dartbord tot een springtouw met lichtjes en een rad van fortuin. De producten zijn gemaakt van materialen die lang meegaan of gemakkelijk recyclebaar zijn. De collectie is vanaf oktober verkrijgbaar bij IKEA.

 

ikea-kinderkamer-lustigt-15.png

Tien meter lange kleurplaat
Tijdens het ontwerpen van de LUSTIGT collectie testten kinderen de producten en gaven ze de designers van IKEA hun advies. De grootste eye opener: geef kinderen geen regels om te spelen, die breken ze toch. Voor de spellen in deze collectie bepaal je daarom zelf de regels. Bijvoorbeeld voor het dartbord: de een gaat voor het gele gedeelte en de ander voor het rode gedeelte - je kan het helemaal zelf bepalen. Of leg de tien meter lange rol papier uit op de tafel of vloer en begin met kleuren terwijl je de wereld met veel grappige details ontdekt. Met het springtouw speel je het best in het donker: de lampjes reageren op bewegingen. 

ikea-kinderkamer-lustigt-14.png

ikea-kinderkamer-lustigt-16.png

ikea-kinderkamer-lustigt-17.png

ikea-kinderkamer-lustigt-20.png

ikea-kinderkamer-lustigt-12.png

Lol en plezier
IKEA heeft acht maanden lang onderzoek gedaan naar spelen en het belang hiervan voor kinderen en volwassenen. Spelen vergroot onze wereld. Het gaat veel verder dan speelgoed en spelletjes: het is een mentaliteit - om lol en plezier te halen uit alles wat we doen. Spelen maakt wie we zijn, het maakt ons sterker, creatiever en actiever. En het leert ons om te gaan met tegenslagen in onze ontwikkeling.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners