3434
Scoor de mooiste kinderkamermeubelen
Gepubliceerd: 05-12-2019

De meubels voor de kinderkamer maken of kraken de ruimte. Ben je op zoek naar de mooiste kinderkamermeubelen? Of je kleintje nou nog op komst is, je jouw zwangere beste vriendin wilt verrassen met een mooi kraamcadeau of als je gewoon zin hebt om het domein van je kind een make-over te geven: we delen graag deze kinderkamermeubelen inspiratie met je!Kinderkamermeubelen: ontzettend belangrijk
Natuurlijk is het altijd leuk om voor meubels te winkelen, maar de meubelen voor in de kinderkamer zijn van grote waarde voor je kleintje. Die speeltafel, daar zullen ze urenlang aan zitten tekenen. De commode, daar krijgen ze voor het slapen hun pyjamaatje aan. En natuurlijk het ledikantje, waar ze kunnen genieten van een lekker slaapje. Kinderkamermeubelen zijn dus hartstikke belangrijk: niet alleen voor de sfeer van de kinderkamer, maar ze ondersteunen ook je kind in het spelen en slapen. Des te meer reden om te investeren in mooie meubelen!

Ga voor een bepaald thema
Om de kinderkamer echt een originele sfeer mee te geven, richt jij je niet alleen op accessoires als lampjes, schilderijen en beeldjes, maar begin je bij de meubelen voor je kind. Kies een thema en voer dit thema ook door in de kinderkamermeubelen die je uitzoekt. Ga bijvoorbeeld voor een kinderbed in de vorm van een auto voor de echte coureurs, kies voor een boomhutbed voor de avontuurlijke kinderen of ga voor een hemelbed als kers op de taart voor die prinsessenkamer. De meubelen zijn toch bepalend voor de sfeer in de kamer: maak er daarom maar dankbaar gebruik van.

Twee vliegen in één klap
Als je graag een echt uniek meubel voor in de kinderkamer wilt scoren, dan kun je kiezen voor een twee-in-één meubel. Wat dacht je van een halfhoogslaper met bureau? Zo kan je kind heerlijk dromen in een stevig bed, maar ook de hele dag spelen aan het mooie bureautje. Twee vliegen in één klap, dus!

De rode draad in de kinderkamer
Als je het maar lastig vindt om een keuze te maken op het gebied van kinderkamermeubelen, kun je ook voor een lijn van meubels gaan. Zo heb je allerlei meubelen - zoals een kinderbed, een kast, een bureau en een commode - in dezelfde stijl: de meubelen worden dan de rode draad in de kinderkamer. Of je nu voor een minimalistische kinderkamer in Scandinavische stijl wilt gaan, een dromerige sprookjeskamer of een stoer en industrieel sfeertje…er is voor ieder wat wils. En het beste: de aanschaf van zo’n lijn doet vaak minder zeer in de portemonnee dan het kopen van losse meubelen. Score!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide