1237
Saartje Prum voetbalbed

Nieuw in het assortiment van kinderkamerspecialist Saartje Prum: het Voetbalbed Kick. Dromen van een carrière als profvoetballer, goals maken of gewoon slapen, het kan allemaal in deze stoere halfhoogslaper. Maar dat is nog niet alles: maak de kinderkamer compleet met de bijpassende voetbalaccessoires van Saartje Prum.

 

Voetbalbed Kick
Speciaal voor voetballiefhebbertjes komt Saartje Prum met het Voetbalbed Kick. Een massief houten bed met een geschilderde onderkant in de doelkleuren zwart en wit. De achterwand is voorzien van een heus voetbalnet, waarin kinderen de mooiste doelpunten kunnen scoren. En via een trappetje aan de zijkant dribbelen ze zo het bed in. Voetbalbed Kick maakt van elke kinderkamer een heerlijke slaap- en speelplek.

Prijzenpodium
Om de voetbalkamer helemaal af te maken, heeft Saartje Prum een aantal stoere accessoires. Zoals: een muurkastje in de vorm van een prijzenpodium, met bijpassende stickers in de cijfers ‘1,2 en 3’. Leuk als boekenkastje of om behaalde prijzen in te zetten. En voor de final touch: de gave muursticker ‘Vandaag ga ik scoren’ in donkergrijze en oranje letters en de witte neonlamp met de tekst ‘GOAL’.

Saartje Prum
Uitbundig, inspirerend, eigenwijs en gezellig. Dat is wat Saartje Prum kenmerkt. Het merk is elf jaar geleden opgezet door zussen Mariëlle en Judith in een schuurtje. Inmiddels is Saartje Prum uitgegroeid tot een gevestigde kinderkamerspecialist en -stylist. Met een eigen collectie kinderbedden, beddengoed, behang, muurverf, lampen en decoratie. Zowel te koop in de online als stenen winkel in Driebergen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners