485
Nooit meer slapeloze nachten met het perfecte peuterbed

Kinderen krijgen is ontzettend leuk en het meest bijzondere wat wij mensen mogen meemaken, maar het staat ook bijna gelijk aan het opbouwen van een slaaptekort. Het perfecte peuterbed voor je kleintje kan hier positief aan bijdragen!

Want tijdelijk minder slapen is iets wat we natuurlijk graag over hebben voor ons kroost. Maar als de periode van nachtelijke voeding voorbij is, begint wel het proces van het proberen om je kleintje te laten doorslapen. Iets wat hier dus ontzettend bij helpt: Een leuk, stoer, spannend en mooi peuterbed!

Iedere peuter zijn eigen peuterbed

Hoe klein onze juniors ook nog maar zijn, ze hebben al een eigen wil en karakter ontwikkeld. Hierop aansluiten met het perfecte peuterbed is dan ook een dikke aanrader. Het zorgt er niet alleen voor dat de babykamer wordt getransformeerd in een kamer die geschikt is voor een dreumes. 

Het zorgt er ook voor dat je kleintje zich fijn voelt in zijn peuterbed en daarmee rustiger slaapt. Tegenwoordig zijn er de leukste exemplaren te krijgen waar het gaat om peuterbedden. Wij lichten een aantal leuke opties aan peuterbedden uit.

Peuterhuisje, boompje, beestje

Een favoriet die wij ook veelvuldig op Instagram voorbij zien komen is het peuterbed huisje. Wij vinden dit ontzettend origineel en het geeft daarnaast je kleintje een gevoel van geborgenheid. Een peuterbed huisje is ontzettend leuk maar zorgt er ook daadwerkelijk voor dat je kleine rustig slaapt.

Om ervoor te zorgen dat het nieuwe peuterbed ook echt gaat bijdragen aan de kwaliteit van slaap van je kleine, is het goed om hem of haar ook te betrekken bij dit proces. Vraag welke wensen de dreumes zelf heeft, je zult verstelt staan van de wensen die ze zelf al hebben.

Maak slapen leuk

Met een peuterbed kun je slapen namelijk echt fijn maken voor je kleintje. Want wie wil dat nu niet? Een peuterbed met glijbaan, welk kind wil dat nu niet? Door het een leuk en gezellig proces te maken, zorg je ervoor dat je kleine zich fijn voelt in bed. En dit draagt weer bij aan jouw aantal nachtelijke uurtjes.

Kortom, een perfect peuterbed maakt niet alleen je kleine blij maar dit gaat ook in het voordeel van jezelf werken. Win-win situatie!

Onze partners