6088
Nintendo verlichting

Ben jij een echte Nintendo freak of heb jij (klein)kinderen die helemaal weg zijn van deze toffe figuurtjes? Dan wil je deze winactie niet missen!! Wij mogen maar liefst 5 van deze lampjes naar keuze weggeven!! Lees snel verder!

shell-light-with-sound-2_kopiëren.jpg

Nintendo Super Mario Shell lamp

Als fervent Super Mario speler herken je ze natuurlijk meteen: de Red Shell en Green Shell. Hoewel ze in het spel misschien niet je favoriete item zijn, weten we zeker dat je de Super Mario Shell lamp van Nintendo wel kunt waarderen. Dit lampje is namelijk gewoon hartstikke schattig! En hij maakt ook nog eens het originele geluid uit de game.

fire-flower-icon-light-v2-970529-1_kopiëren.jpg

Super Mario Fire Flower lamp

Ken je de Fire Flower nog? Deze bloem geeft je de kracht om vuurballen te gooien op je vijanden. De Super Mario Fire Flower lamp van Nintendo geeft je die magische krachten helaas niet, maar is wel geschikt om je kamer of de kinderkamer te verlichten. Zet het lampje op je nachtkastje of bureau en je hebt gezellige sfeerverlichting om bij te lezen. Omdat het werkt op batterijen kun je het overal neerzetten.

boo-light-with-sound-332711-2_kopiëren.jpg

Nintendo Super Mario Boo lamp

De Super Mario Boo lamp van Nintendo ziet er misschien angstaanjagend uit, maar hij is heus niet eng. Toch? Laat zien dat jij lef hebt en zet dit grappige lampje in de vorm van Boo uit de Super Mario games op je nachtkastje. Het spooklampje is perfect voor op het bureau of nachtkastje van gamers, maar is ook grappig in de kinderkamer. Zo houdt het spookje je kindje veilig. Wie had dat nou verwacht?

piranha-plant-posable-lamp-BDP-565689-2_kopiëren.jpg

Nintendo Super Mario Piranha plant ledlamp

Deze Piranha plant ledlamp van Nintendo is speciaal gemaakt voor iedereen die graag de retro game speelt of speelde. Hij heeft een flexibele stang, zodat je hem op je huiswerk kunt richten, of juist omhoog voor wat extra sfeer.

shy-guy-icon-light-v2-629328-1_kopiëren.jpg

Super Mario Shy Guy lamp

De Shy Guy uit Super Mario: hij ziet er misschien schattig uit met zijn masker, maar let goed op: hij is een bekende vijand in de Mario Games. Toch is de Super Mario Shy Guy lamp van Nintendo vooral behulpzaam: hij verlicht je bureau of nachtkastje, zodat jij goed kunt lezen, werken of van wat extra sfeer geniet. Door zijn grappige uiterlijk is de Shy Guy lamp heel geschikt voor op de kinderkamer.

supermario-super-star-light-2_kopiëren.jpg

Nintendo Super Mario Super Star Lampje

En als laatste het Super Mario Super Star lampje. Dit lampje maakt je niet onzichtbaar, maar juist beter zichtbaar. 

WIN EEN NINTENDO LAMPJE NAAR KEUZE

Ben je helemaal weg van bovenstaande lampjes? Doe dan mee met onze winactie. Wij mogen maar liefst 5 lampjes naar keuze* weggeven. Meedoen is heel eenvoudig! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en die van Ditverzinjeniet.nl via onderstaand formulier en je maakt kans. Makkie toch!!

Voorwaarden
De winnaars mogen zelf een lampje kiezen, mits op voorraad.
Het Pirahna plant lampje is uitgesloten van deze winactie.

Onze partners