4444
lifestyle kinderkamerbehang
Gepubliceerd: 07-12-2017 Laatste update: 18-12-2017

Lief! lifestyle komt met een nieuwe collectie voor de kinderkamer. Deze zes items zijn geweldig met elkaar te combineren. Er is een concept ontwikkeld voor jongens en voor meisjes. De jongensitems hebben een luchtvaartuigthema gekregen. Ze zijn voorzien van vliegtuigen, raketten, luchtballonnen en zeppelins. Kleine avonturiers kunnen hun hart ophalen met deze collectie. Voor de meisjes zijn de items gedecoreerd met vrolijke vogeltjes, vlindertjes en hartjes.

 

Er zijn raamstickers, muurstickers, een behangrand, een groeimeter, fotobehang en schilderijtjes verkrijgbaar in beide dessins. Zo maakt Lief! het je wel heel makkelijk om de hele kinderkamer een frisse uitstraling te geven.

inspiratiebrochures1.png

Lief! lifestyle is begonnen als baby- en kinderkledingmerk. Inmiddels heeft het Nederlandse bedrijf onder andere verzorgingsproducten, speelgoed en autostoeltjes in zijn assortiment. Maar ook het probleem van het inrichten van de kinderkamer wordt door Lief! lifestyle aangepakt.

kinderkamer-met-lief-lifestyle.jpg

 

Lief! raamstickers meisjes
De Lief! raamstickers voor meisjes hebben een vrolijke, dubbelzijdige print van vogeltjes, vlindertjes en hartjes. In de verpakking zitten twee vellen van elk 17,5 bij 25 cm.

Lief! muurstickers meisjes
De Lief! muurstickers voor meisjes hebben een vrolijke print van vogeltjes, vlindertjes en hartjes. In de verpakking zit een vel van 30 bij 62 cm.

Lief! border meisjes
De Lief! behangrand voor meisjes heeft een vrolijke print van vogeltjes, vlindertjes en hartjes. De rand is zelfklevend en dus heel gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. De afmeting van de border bedraagt 15 cm bij 3 meter.

Lief! Groeimeter meisjes
De Lief! groeimeter voor meisjes heeft een vrolijke print van vogeltjes, vlindertjes en hartjes. De groeimeter is zelfklevend en dus heel gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. De afmeting van de groeimeter bedraagt 150 bij 20 cm.

Lief! digitaal behang meisjes
Het Lief! fotobehang voor meisjes heeft een vrolijke print van vogeltjes, vlindertjes en hartjes. Het ontwerp van 150 bij 270 cm is gedrukt op 3 banen vliesbehang, waardoor het dus zeer gemakkelijk is aan te brengen en te verwijderen. Je hebt geen behangtafel nodig, maar kunt de muur insmeren met behanglijm.

Lief! canvas meisjes
Het Lief! canvas voor meisjes meet 60 bij 80 cm en bestaat uit vijf verschillende canvasjes. Ze kunnen in elke gewenste samenstelling worden opgehangen.

Lief! raamstickers jongens
De Lief! raamstickers voor jongens hebben een dubbelzijdige print van vliegtuigen, raketten en luchtballonnen. In de verpakking zitten twee vellen van elk 17,5 bij 25 cm.

Lief! muurstickers jongens
De Lief! muurstickers voor jongens hebben een print van vliegtuigen, raketten en luchtballonnen. In de verpakking zit een vel van 30 bij 62 cm.

Lief! border jongens
De Lief! behangrand voor jongens heeft een print van vliegtuigen, raketten en luchtballonnen. De rand is zelfklevend en dus heel gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. De afmeting van de border bedraagt 15 cm bij 3 meter.

Lief! Groeimeter jongens
De Lief! groeimeter voor jongens heeft een print van vliegtuigen, raketten en luchtballonnen. De groeimeter is zelfklevend en dus heel gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. De afmeting van de groeimeter bedraagt 150 bij 20 cm.

Lief! digitaal behang jongens
Het Lief! fotobehang voor jongens heeft een print van vliegtuigen, raketten en luchtballonnen. Het ontwerp van 150 bij 270 cm is gedrukt op 3 banen vliesbehang, waardoor het dus zeer gemakkelijk is aan te brengen en te verwijderen. Je hebt geen behangtafel nodig, maar kunt de muur insmeren met behanglijm.

Lief! canvas jongens
Het Lief! canvas voor jongens meet 60 bij 80 cm en bestaat uit vijf verschillende canvasjes. Ze kunnen in elke gewenste samenstelling worden opgehangen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide